Aanbod
Spelend leren

Aanbod

Opgroeien en opvoeden kent vele uitdagingen. Hoe ga je om met onzekerheid, verdriet en frustratie? Hoe gaat het kind om met verandering binnen het gezin of op school. Als kindercoach begeleid ik kinderen en hun ouders bij deze hulpvragen. Ook wanneer de ouders alleen meer inzicht in hun situatie willen of advies.
 
Als kindercoach van Coach op stelten geef ik groepstrainingen weerbaarheid, oudertrainingen en workshops binnen de praktijk en op locatie. Ook kan ik voor kind en/of ouders de geboorte in kaart brengen. In kleine groepjes neem ik de kinderen en volwassenen mee op coachavontuur.
De workshops zijn losse creatieve lessen waarbij o.a. het intuïtief schilderen aan bod komt. Loslaten is hierbij het toverwoord. Door de KRAGT training krijgt het kind een aantal weken op rij inzicht in het sociaal handelen. Ze leren daarbij zichzelf en anderen beter kennen en het verminderd faalangst en onzekerheid. Waardoor ze weerbaarder worden! Sinds kort kunnen ook de ouders aan de slag tijdens de oudertraining Opvoeden Met LOL en kan ik samen met de ouders en het kind de Geboorte In Kaart brengen, zodat we het gedrag van het kind snappen. Snappen hoe logisch het gedrag is wanneer je er naar leert kijken. 
Door de grote diversiteit in oefeningen en (creatieve) werkvormen, die binnen de praktijk worden ingezet wordt er vaak verbinding gemaakt tussen hoofd, hart en handen. We gaan de boel op stelten zetten waarbij niets moet en veel mag. 
 
Stuur me een mailtje, of bel me wanneer je nieuwsgierig bent geworden of je je kind aan wilt melden.
Ik sta als professional ook open voor een eventuele samenwerking waarin we onze expertises kunnen smeden tot een mooi ‘product’ voor het kind. Neem contact op om de mogelijkheden voor een training op maat te bespreken.