Goed om te weten
Coaching en tarieven

Goed om te weten

Persoonlijk 1-op-1 coaching met kindercoach
Nadat ik een mail of telefoontje van je heb ontvangen plannen we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings- en/of intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we de hulpvraag helder krijgen en onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Dit gesprek is zonder het kind. 

Wanneer er voor individuele coaching wordt gekozen starten we het coachingstraject. Je kunt ook kiezen voor een groepstraining of verhelderend oudergesprek. Neem voor de tarieven van 2021 contact met me op.
In de eerste gesprekken onderzoek en verhelder ik het probleem en werk ik aan de vertrouwensband tussen mij en het kind. Tussentijds wordt er (mondeling) terugkoppeling gegeven over de voortgang van het traject. Soms kan in overleg langere coaching gewenst zijn. 
Kennismakingsgesprek (intake)
(30 min.)
Gratis en vrijblijvend
Coachingsessie kind (en/of ouder)
(45 min. incl. contactmoment)*
Alleen de werkelijke coachingssessies met het kind/volwassene wordt doorberekend
Tussentijdse evaluatie
(30 min).
Bij afname coachingstraject is dit gratis

In sommige gevallen worden de kosten vergoed door je zorgverzekering, bijvoorbeeld bij een aanvullende verzekering. Vind je het lastig dit uit te zoeken? Wij helpen je hier graag bij.

*Note: Tijdige annulering van de coachingssessie (minimaal 24 uur voor de afspraak) zal niet in rekening worden gebracht. Voor het zonder bericht niet verschijnen wordt een aparte rekening van € 30,- toegestuurd.

Weerbaarheidstraining: (Brug)KRAGT in groepsverband (groep 3 t/m 8 en brugklassers)
Coach op stelten bied ook groepsgewijs creatieve KRAGT weerbaarheidstrainingen aan in kleine groepjes van max. 6 kinderen. Er is ook een mogelijkheid deze training op de locatie bij PMC Cuijk te volgen.
(Brug)KRAGT training weerbaarheid omvat 5 lessen à 2 uur, incl. materialen € 177

Oudertraining: Opvoeden met LOL in groepsverband
Als gecertificeerd OVML trainer en kindercoach bieden wij ook groepsgewijs Opvoeden met LOL trainingen aan voor (een van de) ouders. We gaan gedurende 5 weken kijken hoe we o.a. de balans weer terug gaan krijgen in jouw gezin. Inclusief uitgebreide werkmap. Ook deze wordt gegeven in kleine groepjes van max. 6 volwassenen. Kom je met je partner, dan geldt er een korting.
OML training bestaande uit 5 lessen à 2 uur, incl. uitgebreide werkmap en materialen € 175,-  

Geboorte In Kaart: GIK sessies en verslag 1-op-1 
We nemen samen 1-op-1 uitgebreid het geboorteverhaal door en kijken van daaruit hoe logisch het gedrag van je kind (of jezelf) is. Dit doen we met Geboorte In Kaart. Je ontvangt heel veel inzichten, handvaten. Je mag mijn aantekeningen mee naar huis nemen. 
Wanneer gewenst kun je er voor kiezen om van deze sessie een mooi verslag te laten maken. Hier verwerk ik ook het geboorteverhaal in. Kies je voor een GIK sessie voorafgaand aan een coachingstraject dan geldt er een korting.
GIK Geboorte In Kaart sessie à 3 uur, incl. koffie/thee en lekkers € 167,50

Geboorte én Behoefte In Kaart: GIK sessies + BIK sessie en verslag 1-op-1 
De sessies worden opgespitst in 2 delen. We starten in een 1-op-1 gesprek met Geboorte in Kaart en kijken van daaruit hoe logisch het gedrag van je kind (of jezelf) is. In een tweede afspraak gaan we naast Geboorte In Kaart aanvullend met Behoefte in Kaart aan de slag. Je ontvangt heel veel inzichten, handvaten en aanvullend de behoeftes en eerste stappen die je dan al kunt (in)zetten van uit het geboortepatron(en). Van de sessies komt een terugkoppeling in de vorm van een mooi verslag. Hierin verwerk ik ook het geboorteverhaal.
GIK Geboorte In Kaart sessie deel 1 en BIK Behoefte in Kaart deel 2, incl. koffie/thee, lekkers en wanneer gewenst kan ik nog een persoonlijk verslag maken.  € 225,-
Illustraties
Kijk hier eens naar wat ik zoal maak. Vraag naar de mogelijkheden voor een illustratie op maat om je verhaal met beeld tot leven te brengen. Stuur een mail, bel of vul het contactformulier in om samen de mogelijkheden eens door te nemen. 

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw, exclusief eventuele reis- of portokosten. Coach op stelten is aangesloten beroepsorganisatie voor kindercoaches Adiona