Goed om te weten

Goed om te weten

Persoonlijke 1-op-1 coaching (voor kind en volwassene)
Nadat ik een mail of telefoontje van je heb ontvangen plannen we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we de hulpvraag helder krijgen en onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Dit gesprek bevat waardevolle info. Het kind is hier niet bij aanwezig.

Wanneer er voor individuele coaching wordt gekozen starten we een coachingstraject. Je kunt ook kiezen voor een groepstraining, gedrag-in-kaart-gesprek of een verhelderend oudersessie.

In een eerste gesprek(ken) onderzoek en verhelder ik het probleem en geef ik antwoord op vragen die spelen. Tijdens de sessies werk ik aan een vertrouwensband en gaan we aan de slag met de hulpvraag die er ligt. Tussentijds wordt er in een evaluatiegesprek met de ouders terugkoppeling gegeven over de voortgang van het traject. Indien nodig worden er daarna weer nieuwe afspraken ingepland. 
 
Kennismakingsgesprek met ouder(s)
(45 min.)
Vraag naar het tarief*
Coachingsessie kind (of volwassene)
(45 min. incl. contactmoment)
Vraag naar het tarief*
Tussentijdse evaluatiemoment / oudersessie
(45 min).
Vraag naar het tarief*
*In veel gevallen worden de kosten (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekering. Vind je het lastig dit zelf uit te zoeken? Wij helpen je hier graag bij. Neem voor de tarieven van 2024 contact met me op.

Note: Tijdige annulering van een sessie, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, ook bij ziek zijn, zal niet in rekening worden gebracht. Het vrijgekomen tijdsblok kan ik dan nog aan iemand anders aanbieden.


Gedrag In Kaart: extra lange 1-op-1 sessie, waarin we het geboorteverhaal en het familiesysteem onder de loep nemen (om zo meer duidelijkheid te krijgen over het ontstaan van het gedrag en de hulpvraag die er aan ten grondslag ligt).
We nemen uitgebreid het geboorteverhaal door (o.a. met GIK) en kijken van daaruit hoe logisch het gedrag van je kind (of jezelf) is. Wat is de behoefte, welke terugkerende patronen zien we en hoe kunnen we die doorbreken zodat het weer kan stromen. Je ontvangt heel veel inzichten en je mag mijn aantekeningen met alle ontdekkingen en aha's mee naar huis nemen. 
Gedrag In Kaart sessie à 3 uur, incl. koffie/thee € 222

Weerbaarheidstraining: (Brug)KRAGT in groepsverband (groep 3 t/m 8 en brugklassers to be)
Coach op stelten bied ook groepsgewijs creatieve weerbaarheidstrainingen aan in kleine groepjes van max. 6 kinderen. Er is ook een mogelijkheid deze training op locatie te volgen.
Weerbaarheidstraining (Brug)KRAGT omvat 5 lessen à 2 uur, incl. materialen € 177

Oudertraining: Opvoeden met LOL in groepsverband
Als gecertificeerd OML trainer en kindercoach biedt Coach op stelten ook groepsgewijs de ouderschapscursus Opvoeden met LOL aan. Gedurende 5 weken kijken we hoe ji o.a. de balans weer terug krijgt in jouw gezin. Alle opvoedkundige vragen komen aan bod. Opzet in kleine groepjes van max. 6 volwassenen. Kom je met je partner, dan geldt er een korting. Er is ook een mogelijkheid deze cursus 1-op-1 (of met zowel vader als moeder) te volgen, vraag naar de voorwaarden.
Ouderschapscursus OML omvat 5 lessen à 2 uur, incl. uitgebreide werkmap en materialen € 177,-  

Illustraties
Kijk hier eens naar wat ik zoal maak. Vraag naar de mogelijkheden voor een illustratie op maat om je verhaal met beeld tot leven te brengen. Stuur een mail, bel of vul het contactformulier in om samen de mogelijkheden eens door te nemen. 

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw, exclusief eventuele reis- of portokosten. Reiskostenvergoeding €0,27 per km bij training op locatie. Coach op stelten is aangesloten beroepsorganisatie voor kindercoaches Adiona