Goed om te weten
Coaching en tarieven

Goed om te weten

Persoonlijk 1-op-1 coaching met kindercoach
Nadat ik een mail of telefoontje van je heb ontvangen plannen we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings- en/of intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we de hulpvraag helder krijgen en onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Dit gesprek is zonder het kind. 

Wanneer er voor individuele coaching wordt gekozen starten we het coachingstraject. Gemiddeld worden er zo'n 8 behandelcontacten aanbevolen, dit kunnen er ook minder zijn. Neem voor de tarieven van 2020 contact met me op. 
In de eerste gesprekken onderzoek en verhelder ik het probleem en werk ik aan de vertrouwensband tussen mij en het kind. Tussentijds wordt er (mondeling) terugkoppeling gegeven over de voortgang van het traject. Soms kan in overleg langere coaching gewenst zijn. 
Kennismakingsgesprek (intake)
(30-45 min.)
Gratis en vrijblijvend
Coachingsessie kind (en/of ouder)
(60 min. incl. contactmoment)*
Alleen de werkelijke coachingssessies met het kind,
of de coachingssessies ouder/kind worden doorberekend
Tussentijdse evaluatie
(30 min).
Gratis

In sommige gevallen worden de kosten vergoed door je zorgverzekering, bijvoorbeeld bij een aanvullende verzekering. Vind je het lastig dit uit te zoeken? Wij helpen je hier graag bij.

*Note: Tijdige annulering van de coachingssessie (minimaal 24 uur voor de afspraak) zal niet in rekening worden gebracht. Voor het zonder bericht niet verschijnen wordt een aparte rekening van € 30,- toegestuurd.

Weerbaarheidstraining: KRAGT in groepsverband
Coach op stelten bied ook groepsgewijs KRAGT trainingen aan in kleine groepjes van max. 6 kinderen. Er is ook een mogelijkheid deze training op de locatie bij PMC Cuijk te volgen.
KRAGT training bestaande uit 5 lessen à 2 uur, incl. materialen, lol en creativiteit € 155,-  

Oudertraining: Opvoeden met LOL in groepsverband
Als gecertificeerd OVML trainer en kindercoach bieden wij ook groepsgewijs Opvoeden met LOL trainingen aan voor (een van de) ouders. We gaan gedurende 5 weken kijken hoe we o.a. de balans weer terug gaan krijgen in jouw gezin. Inclusief uitgebreide werkmap. Ook deze wordt gegeven in kleine groepjes van max. 6 volwassenen. Kom je met je partner, dan geldt er een korting.
OML training bestaande uit 5 lessen à 2,5 uur, incl. uitgebreide werkmap, lol en creativiteit € 175,-  

Geboorte In Kaart: GIK sessies en verslag 1-op-1 
We nemen samen 1-op-1 uitgebreid het geboorteverhaal door en kijken van daaruit hoe logisch het gedrag van je kind (of jezelf) is. Dit doen we met Geboorte In Kaart. Je ontvangt heel veel inzichten, handvaten en nadien een mooi verslag van wat we besproken hebben. Hier verwerk ik ook het geboorteverhaal in.
GIK Geboorte In Kaart sessie à 3 uur, incl. koffie/thee, lekkers en persoonlijk verslag € 165,-  

Bellypaint / buikschildering en inzicht op wat gaat komen
We starten met een lekker kopje koffie of thee en nemen samen door wat je kunt doen om je kindje voor te bereiden op wat gaat komen (inzichten kindercoach, oudertraining en Geboorte In Kaart). Daarna ga ik je buik voorzien van een mooie buikschildering. Wat zou jij willen? Wat zal hij of zij zich welkom voelen!
Bellypaint sessie met Geboorte In Kaart inzichten à 1,5-2 uur, incl. koffie/thee. € 99,-  

Workshop: Intuïtief schilderen
Een leuke 2-2,5 uur durende workshop Intuïtief schilderen, incl. acrylverf en materialen, papier, groot 3D schilderdoek van 50×40/50cm, diverse versiersels om je kunstwerk mee te verfraaien, koffie, thee, limonade en lekkere (en gezonde) snacks, lol en creativiteit.
Workshop intuïtief schilderen (6 t/m 12 jr) à 2 uur, incl. materialen € 25,-
Workshop intuïtief schilderen (13+ en ouder) à 2,5 uur, incl. materialen € 35,-

Illustraties
Vraag naar de mogelijkheden voor een illustratie op maat om je verhaal met beeld tot leven te brengen. Stuur een mail, bel of vul het contactformulier in om samen de mogelijkheden eens door te nemen. 

Bij vragen over bovenstaand kun je me uiteraard altijd even bellen. ‚ÄčAlle bedragen zijn inclusief 21% btw, voorbereidingstijd, uitwerking en gebruik van materialen, exclusief reiskosten. Coach op stelten is aangesloten beroepsorganisatie voor kindercoaches Adiona