Goed om te weten
Coaching en tarieven

Goed om te weten

Persoonlijk 1-op-1 coaching met kindercoach
Na een gesprek, dit kan ook telefonisch, wordt er een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend intakegesprek met de ouders. Tijdens dit gesprek kunnen we de hulpvraag helder krijgen en onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Dit gesprek duurt ongeveer een half uurtje en is zonder het kind. 
De individuele coaching bestaat uit een kortstondig coachingstraject van zo’n 6-10 sessies met het kind. In de eerste gesprekken onderzoek en verhelder ik het probleem en werk ik aan de vertrouwensband tussen het kind en mij als coach. Wanneer het kind zich veilig voelt kan het zich openen. Tussentijds wordt er (mondeling) terugkoppeling gegeven over de voortgang van het traject. Soms kan in overleg langere coaching gewenst zijn. 
Kennismakingsgesprek (intake) Gratis en vrijblijvend
Coachingsessie kind (en/of ouder)  Alleen de werkelijke coachingssessies met het kind,
of de coachingssessies ouder/kind worden doorberekend
Tussentijdse evaluatie Gratis

In sommige gevallen worden de kosten vergoed door je zorgverzekering, bijvoorbeeld bij een aanvullende verzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken hoe het voor jullie is geregeld, we kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden hierin zijn. 

Weerbaarheidstraining: KRAGT in groepsverband
Coach op stelten bied ook groepsgewijs KRAGT trainingen aan. Deze krachtige weerbaarheidstraining wordt gegeven in kleine groepjes van max. 6 kinderen. Er is ook een mogelijkheid deze training op de locatie bij PMC Cuijk te volgen, vraag naar de mogelijkheden.
KRAGT training bestaande uit 5 lessen à 2 uur, incl. materialen € 155,-  

Oudertraining: Opvoeden met LOL in groepsverband
Als gecertificeerd OVML trainer en kindercoach bied ik ook groepsgewijs Opvoeden met LOL trainingen aan voor (een van de) ouders. We gaan gedurende 5 weken kijken hoe we o.a. de balans weer terug gaan krijgen in jouw gezin. Inclusief uitgebreide werkmap. Ook deze wordt gegeven in kleine groepjes van max. 6 volwassenen. Kom je met je partner, dan geldt een korting.
OVML training bestaande uit 5 lessen à 2,5 uur, incl. uitgebreide werkmap € 175,-  

Workshop: Intuïtief schilderen
Een leuke 2-2,5 uur durende workshop Intuïtief schilderen, incl. acrylverf en materialen, papier, groot 3D schilderdoek van 50×40/50cm, diverse versiersels om je kunstwerk mee te verfraaien, koffie, thee, limonade en lekkere (en gezonde) snacks.
Workshop intuïtief schilderen (6 t/m 12 jr) à 2 uur, incl. materialen € 25,-
Workshop intuïtief schilderen (13+ en ouder) à 2,5 uur, incl. materialen € 35,-

Bij vragen over bovenstaand kun je me uiteraard altijd even bellen. ‚ÄčAlle bedragen zijn inclusief 21% btw, voorbereidingstijd, uitwerking en gebruik van materialen, exclusief reiskosten. Coach op stelten is aangesloten beroepsorganisatie voor kindercoaches Adiona