Aanmelden of vragen?

Aanmelden of vragen?

Wil je eerst even kennismaken en kijken of de individuele coaching of ander aanbod van Coach op stelten bij je kind (en jullie) past? Of wil je direct een gesprek boeken. Vul dan in beide gevallen even het contactformulier. Ook wanneer het enkel een vraag betreft kun je dit invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zelf geef ik er de voorkeur aan om elkaar persoonlijk te zien, dan kan ik je meteen de praktijk laten zien. In sommige gevallen is het plannen van een online afspraak juist de uitkomst. Met je telefoon, tablet of laptop thuis vanaf de bank behoort daarom ook tot de mogelijkheden. 

Contactgegevens en postadres:
Coach op stelten
Suzanne Huijben

Ik coach kinderen (tieners en volwassenen) in mijn praktijk in Wilbertoord en Cuijk en ook op locatie. 

Tel +31 6 45 49 50 25
E-mail suzanne@coachopstelten.nl
KVK 71739386
Bank NL40 KNAB 0257 3971 24 t.n.v. Coach op stelten