Aanmelden of vragen?

Aanmelden of vragen?

Wil je eerst even kort kennismaken en kijken of het aanbod van Coach op stelten bij je/jullie past? Of wil je direct een gesprek boeken. Vul dan in beide gevallen even het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk even contact met je op.

Zelf geef ik er de voorkeur aan om elkaar persoonlijk te zien, dan kan ik je meteen de praktijk laten zien. In sommige gevallen is het plannen van een online afspraak juist de uitkomst. Met je telefoon, tablet of laptop thuis vanaf de bank behoort daarom ook tot de mogelijkheden. 

Contactgegevens en postadres:
Coach op stelten
Suzanne Huijben

Ik coach kinderen en (hun) ouders) in mijn praktijk (regio 'Gemeente Land van Cuijk'), op locatie en ook online.

Tel +31 6 45 49 50 25
E-mail suzanne@coachopstelten.nl
KVK 71739386
Bank NL40 KNAB 0257 3971 24 t.n.v. Coach op stelten

Wanneer je contact met me opneemt ontvang automatisch mijn nieuwsbrief-updates met blogs, aanbiedingen, tips en gratis downloads. Afmelden kan op elk moment.