Online training Lady Teaspoon

Online training Lady Teaspoon

Online training LadyTeaspoon voor zorgzame moeders "My cup of positivitea"


Je dagelijkse kopje positivitea

Welkom op de underconstructionpagina van Lady Teaspoon!

Ben jij ook een expert in het overleven van dagen die op de automatische piloot lijken te draaien? Goed in het ontwijken van wat jij voor jezelf had ingepland, terwijl je als vrouw, als een soort superheld voor alles en iedereen klaarstaat? Of dat nu in het gezin is of juist op je werk.
Klaar om jezelf niet langer op de tweede (of soms zelfs laatste) plek te zetten? Stop maar met scrollen, dan is onderstaand voor jou bedoeld! Je dagelijkse kopje positivitea...

Direct naar mijn gratis weggever: 'Dagelijks-meer-tijd-voor-eigen-dingen' E-Book 
Een superwaardevol E-book voor drukke zorgzame vrouwen met een tips waar je meer tijd voor je zelf kunt vinden en hoe je meer tijd voor jezelf neemt. Alvast een kleine aanzet tot een leuker leven. 


COMING SOON. Binnenkort lanceert Lady Teaspoon een programma waarin we die onze oplossingsgerichtheid nu eens voor onszelf gaan inzetten. Speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij. Jij verdient een moment voor jezelf!

Ontdek op een eenvoudige en simpele manier hoe je samen met Lady Teaspoon leert om dagelijks tijd voor jezelf vrij te maken. Ja, speciaal voor jou! Leer jezelf als eerste prioriteit te stellen, zonder voortdurend je eigen afspraken uit te stellen naar de volgende dag. 

Met Lady Teaspoon leer je, net als heel veel andere vrouwen zoals jij, hoe je je leven leuker en wat mooier kunt inrichten. In het dagelijkse leven ben je al zo creatief, dat ga je ontdekken. Samen gaan we op een leuke manier patronen doorbreken en de weg naar een rijker en kleurrijker leven bewandelen. 

En dat ene kleine positieve momentje voor jezelf werkt aanstekelijk, mensen gaan het zien, als een zonnetje ga jij door de dag. Want ik beloof je, als je net zo bedreven bent in dit momentje voor jezelf nemen als in het redden van verdwaalde sokken of het direct klaarstaan als 'personal assistent' wanner de ander een beroep op je doet, dan staat je iets geweldigs te wachten!

Hou deze pagina of de socials in de gaten, of stuur me alvast even een berichtje wanneer je echt niet kunt wachten. Binnenkort begint jouw reis naar een kleurrijker en vreugdevoller leven! We beginnen met slechts een paar minuten, een teaspoon liefde per dag. Dat gaat je lukken! Thee je mee?

Liefs Suzanne
xxx