Mocht je even vastzitten en wil je direct geholpen worden?

Mocht je even vastzitten en wil je direct geholpen worden? Een gesprekje met Coach op stelten doet wonderen. Reserveer nu meteen een out-of-the-box gesprek (of lees eerst even verder ;).

Stel mij tijdens een out-of-the-box gesprek de vraag over het thema wat je bezighoudt op dit moment. Ik geef je eerlijke inzichten en tools in het nu om het voor morgen al wat makkelijker te maken. De vragen kunnen gaan over;

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Opvoeding en ontwikkeling van kind(eren)
  • Familie en vrienden
  • Zwangerschap en geboorte
  • Familiesystemen en jouw plek in het geheel
  • Liefde en relatie
  • Spirituele ontwikkeling en het leven zelf
  • Zorgen en angsten die jij ervaart

Jij geeft aan waar je op dit moment meer inzicht in wil hebben of wat je bezighoudt. Het out-of-the-box gesprek vindt telefonisch of online plaats, vanuit je eigen veilige omgeving. Misschien is één out-of-the-box gesprek al voldoende. Dat is aan jou, want jij bepaalt vooraf hoeveel tijd je met me wil spreken. Geen verplichtingen.

Wie is Suzanne?

• Ik luister vanuit mijn hart en zonder oordeel naar je verhaal.

• Ik ben ervaren op het gebied van professionele coaching en weet ontzettend veel over de lessen van het leven en de bijhorende blokkades en thema’s op je levenspad.

• Ik ben positief ingesteld, intuïtief, out-of-the-box mindset, betrouwbaar, oplossingsgericht en vindingrijk, verbindend, veelzijdig, spiritueel, creatief, empathisch en heb een goed relativeringsvermogen.

• Ik ben een visionair en kijk met een open blik naar de wereld. Zo ook naar jou en jouw verhaal. Wanneer jij vertelt, wijs ik je op punten die belangrijk zijn in het hele verhaal. Samen onderzoeken we je route en (soms ook je roots) en verbinden we deze ‘stippen’ met elkaar. Je zult zien dat het ineens allemaal heel logisch is en weet je beter wat je volgende stap zal zijn. 

Creativiteit is mijn tool en ik geloof heel erg in ‘The healing power of creativity’. Ik denk buiten kaders, in oplossingen en out-of-the-box. Door mijn verruimde blik kan ik je eerlijke inzichten geven waardoor het direct een stuk lichter voelt. 

• Er wordt ook regelmatig gelachen in de coachgesprekken die ik voer. Humor heeft een enorme invloed op je gezondheid en mindset. Het maakt moeilijke situaties of belangrijke beslissingen soms net even wat makkelijker of lichter. Serieuze effectieve humor dus ☺

Dus zit je vast of weet je het even niet meer? Klik [hier] en ik stuur je binnen een dag een berichtje terug om samen een geschikt moment in te plannen voor een out-of-the-box gesprek.

Geef in je reactie even aan op welke werkdagen we een match hebben en waar je voorkeur naar uitgaat. Wanneer je je vraag al helder hebt of weet waarover je het met mij wil hebben, mag je dat er ook al in je aanvraag vermelden (in 2 regels). Ook of je voorkeur uit gaat naar een online out-of-the-box gesprek of een via de telefoon.

Omdat out-of-the-box nieuw is in het aanbod van Coach op stelten kun je nu een gesprek inplannen voor slechts €25 (incl.btw) voor 20 minuten van mijn tijd. In 2023 gaat de prijs van deze tijdelijke pilot omhoog.

Wanneer er behoefte is om toch een coachingstraject te starten dan is die mogelijkheid er uiteraard ook. Zie mijn aanbod pagina of stel me de vraag hoe ik je het beste kan helpen.