Blog

Dankjewel 2022

Zaterdag 31 december 2022
Dankjewel 2022! Voor alles wat je op mijn pad bracht afgelopen jaar. De leuke dingen, uitdagingen, de spannende dingen en ook de minder leuke lessen. Ik heb er zoveel van geleerd en tegelijkertijd heb nog zoveel te ontdekken. Ik heb mezelf nog beter leren kennen in de ontmoeting met ander, mensen die ik afgelopen jaar op mijn pad tegen het lijf liep en zij die een stukje met me mee liepen. Ook dankjewel voor degene die nu nog steeds naast me lopen en zij die ik mag gaan ontmoeten in het nieuwe jaar.

Een woord wat ik afgelopen jaar leerde, ik had er eerder nog nooit van gehoord en wat in me oppopt tijdens het schrijven van dit blog is het woord Pronoia; het tegenovergestelde van Paranoia. Wanneer je een #paranoiastateofmind hebt dan is je gedachtengang: ‘Help! The world is out to get me!’. Ik geef de voorkeur aan een #pronoiastateofmind en geloof in de overtuiging dat de hele wereld er op uit is om me juist te helpen en dat alles wat ik tegenkom op mijn reis tengunste is van mijzelf (met de wetenschap dat het niet altijd direct zichtbaar is helaas). En hoe we daarmee zelf ook weer onderdeel van het geheel zijn in relatie tot de ander. Ik gun jou voor het nieuwe jaar een 'Pronoia state of mind' toe en heel veel liefde in de omgang met de ander. 
 
Vooral ook een dikke dankjewel voor iedereen die me liet lachen. Jij bent een van hen! Dus terwijl ik de laatste woorden van dit jaar schrijf, voor jou een welverdiende dikke knuffel en dankjewel. Raise your glass!

Ik ga de laatste uren van 2022 doorbrengen met vrienden en hef om 00:00 uur mijn glas om met elkaar te proosten in liefde. Because love is the answer, what was the question? Een hele fijne jaarwisseling en we zien elkaar in 2023! Maar liefst 365 lege bladzijdes die je zelf weer mag gaan vullen. Lieve jij; Write yourself a good story! 

Lieve groet, Suzanne

#coachopstelten #atelieropstelten #coach #kindercoach #pronoiastateofmind #2022almostdone #newyearseve #newyearnewstory #trusttheproces #countdown #raiseyourglass #illustrationsuzannehuijben