Blog
Blogs en nieuws

De wereld is zoveel mooier met jou

Vrijdag 31 december 2021
Oudjaar. De laatste dag van het jaar. Bijna nieuwjaar. Uren en minuten tikken weg.
Altijd even wennen wanneer het dan bijna zover is. 2021 was voor mij een jaar van heel veel. Heel veel nieuwe dingen, ook wanneer ik nog even liever aan het oude vertrouwde vast had willen houden. Heel veel nieuwe keuzes en afspraken maken, ook met mezelf. Het was een jaar van afscheid nemen en rouw. Afscheid nemen van een vertrouwde wereld, ook privé een vertrouwde omgeving achterlaten. Het was een jaar van heel veel inpakken en uitpakken. Het was een jaar van verhuizen, verbouwen en opnieuw een plek vinden en een thuis creëren. 
 
Een nieuwe richting op, nieuwe vaardigheden opdoen en bouwen aan mijn toekomst. Mijn skills werden flink op de proef gesteld en uitgebreid. Zowel zakelijk als privé. Opvallend hoe alles soms zo synchroon lijkt te lopen. Ik kon hierbij rekenen op oude vertrouwde en lieve mensen en leerde ook nieuwe mooie zielen kennen. Zo ook met de kinderen en de volwassenen die ik mocht begeleiden en coachen. Zowel vertrouwd als ook weer heel veel nieuwe gezichten. Dankjewel voor het vertrouwen in mij en in Coach op stelten. Een jaar met heel veel mooie momenten en gebeurtenissen. Ik ben zo gezegend.
 
Ik kan zo aan het eind van het jaar wel zeggen dat ik op alle gebieden ontzettend veel nieuwe kennis op heb gedaan en dat mijn blik verruimd is. Enorm. Misschien dat ik dingen achteraf beter anders had kunnen doen, maar ik weet dat alles op precies het juiste moment en op de juiste manier komt. Het was veel en het is goed zo. Ik ben dankbaar voor wat 2021 me gebracht heeft.
 
En nu hebben we weer een heel nieuw jaar. Wauw! Hoe voelt dat voor jou? Heb jij voornemens? Wil je dingen anders aanpakken? Een verandering? Voor jezelf of een ander? Een nieuwe start? 

Mijn belangrijkste en meest waardevolle lessen van 2021:
Neem de ander in je hart, hoe moeilijk dat soms ook lijkt. Straal uit wat je zelf wil ontvangen. Zorg voor een goede start in de morgen, dat zet de toon voor de rest van de dag. Geloof in gedachtenkracht, zie het voor je, want jij bent de creator van je eigen wereld. Bevalt het uitzicht niet, doe er wat aan. Wil je niet in de shit zitten, stop er dan mee. Geloof mij, alles is mogelijk. En lukt het even niet, het kan altijd weer anders. Onderschat je eigen kunnen niet, soms moet je er gewoon voor gaan. Soms is het nodig het nog eens te proberen. Wees niet bang. Start before you’re ready. Er bestaan geen fouten, alleen maar meer momenten waarop je kunt leren. Vertrouw op je gevoel, wat wil jij diep van binnen. Voel en spreek het ook uit. Sta af en toe even stil en luister naar wat je werkelijk wil. Ga zelf op onderzoek uit en stel vragen wanneer je ergens meer van wil weten. Er zijn geen domme vragen. Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven en probeer niet steeds te veranderen waar je geen invloed op hebt. Weet dat je elke dag, elk uur, elke minuut de mogelijkheid hebt het anders aan te pakken. Zelfs vandaag nog kun je besluiten dingen anders te doen. Buig beperkende overtuigingen om en spreek ze uit. Maak keuzes, het is altijd de juiste als je deze vanuit je hart maakt. Het gaat om het nu. Het is aan jou. Jij zit aan het stuur. Jij bepaalt de route in jouw leven. Geniet van de reis en van al het moois wat je onderweg ziet. Zet je zintuigen open en blijf nieuwsgierig. Open je mind en verbind je met de ander. Liefst offline en face-to-face. Geniet van wat er wel is en wel kan en wees dankbaar. Heb wat meer geduld met elkaar, de diversiteit maakt het juist zo interessant. En wees vooral ook een beetje lief voor jezelf. Want echt… De wereld is zoveel mooier met jou.

In 2022 deze levenslessen in een online academie

Naast mijn werk als (kinder)coach ga ik vanaf 2022 ook een supertoffe creatieve online academie starten. Zo tof. Ik ben er nu volop mee bezig. Een online leeromgeving, waar ik je in een aantal modules alles leer over o.a. bovengenoemde levenslessen.
En dat doen we natuurlijk stap voor stap en zoals altijd op een leuke en creatieve manier en in jouw tempo. Wat wil jij voor 2022? Wat gun jij jezelf? Meer tijd voor jezelf? Meer creativiteit? Waar wil je meer van? Of wil je juist iets los laten? Alles is mogelijk! Jij bepaalt de route en je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben je reisleider en coach je er doorheen. 
 
Heb je interesse en wil je als eerste weten wanneer de pilot van start gaat? Laat het me weten. Bel of mail naar suzanne@coachopstelten.nl

Geniet nog even van de laatste momenten van 2021. En voor straks... Hef je glas en proost met mij mee op een 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 JAAAAAAHHHH we gaan er voor... Een liefdevol en kleurrijk Nieuwjaar!
 
#coachopstelten #atelieropstelten #kindercoach #coach #volwassencoach #oudjaar #nieuwjaar #voornemens #levenslessen # laatstedagvanhetjaar #bestwishes #oudopnieuw #creativitijdvoorjezelf #allesismogelijk #onlineacademie #2022 #creativiteit #tijdvoorjezelf #makeawish #verruimjeblik #positiviteit #creativiteit