Blog
Blogs en nieuws

De eerste stap zetten

Woensdag 30 oktober 2019

De kaart bij de foto die ik gisteren maakte... ‘Vertrouwen is de eerste stap zetten, ook al zie je het hele pad nog niet’
Toelichting: ‘Als je voor een nieuw begin staat, kun je worden overvallen door onzekerheid. Maar dat je het hele pad nog niet kunt zien, wil niet zeggen dat het niet de juiste weg is. Of dat het je niet gelukkig zal maken. Laat je niet overweldigen door negatieve gedachten, maar volg vol vertrouwen je hart. Het weet de weg.’ 

Of dat deze zin je nu bij alle nieuwe onzekere fases in de opvoeding van je kinderen kan helpen... Of bij de steeds weer nieuwe stappen in je leven... 
Zelf kreeg ik deze kaart een aantal jaren terug van medestudent Annelies na het afronden van de opleiding tot kindercoach bij BGL op locatie Driebergen.
Het hielp mij bij mijn eerste stappen en de foto met de mist deed me hier gisteren weer even aan denken. Inmiddels heb ik ook deze prachtige kaartenset #gelukkigzijnmoetjedurven met #52gelukskaarten van #rosalindaweel in huis.