Blog
Blogs en nieuws

Coach op stelten op vaste dagen op locatie Cuijk

Woensdag 01 mei 2019

Misschien hebben jullie me daar al eens gespot. Op de locatie in Cuijk. Naast de kinderen (en hun ouders) die ik begeleid in mijn eigen praktijk en in de praktijk voor kind en gezin Kijk Op! in Wilbertoord, begeleid ik ook kinderen op de locatie in Cuijk. En wel in de toffe nevenvestiging van Fysiotherapie Cuijk Centrum op de Cantheelen 6-22a. 

Als kindercoach van het multidisciplinaire team PMC Cuijk, kindercoach van Coach op stelten, als trainer van de KRAGT-trainingen die ik ook daar verzorg en ook voor vrijblijvende (intake)gesprekken en evaluaties ben ik daar te vinden.

Misschien hebben jullie me daar in de buurt al eens zien lopen. Het kan zelfs zo maar zijn dat je me bij de Maas aan het water zag zitten met een coachie. Want zodra het weer het toelaat, en het kind liever buiten wil zijn dan kan dat ook. Want op slechts 3 minuten lopen van de locatie kan ik heerlijk op een kleedje (of op een bankje) zitten aan het water. Samen praten over wat er al goed gaat, en wat nog niet zo. Wat ze willen leren, wat ze aan kwalliteiten in zich hebben. Tekenen of kleuren we, of doen we een leerzaam spel. Kijk maar eens op het kaartje hoe dicht ik bij het 'blauwe' water in de buurt zit.

Het kan binnen, maar het kan dus zeker ook buiten. En dat is zo fijn aan die locatie; zowel binnen als buiten is het een prachtige plek om te mogen werken. En het zal je niet verbazen dat ik er graag ben. 


Dus… naarmate mijn agenda met afspraken in Cuijk voller werd, wist ik dat er iets moest gebeuren. En zo kon het gebeuren dat ik er na de meivakantie op vaste tijden en vaste momenten zal zitten. Wat ontzettend fijn. Dat maakt het meteen ook wat overzichtelijker en wat makkelijker in te plannen allemaal. 


Voortaan zal ik er op maandag- en woensdagmiddagen en op vrijdagen tot 14.00 uur te vinden zijn. Je kunt dan een afspraak met me maken. Voor jezelf, voor je kind. Het mag binnen of we kunnen lekker naar buiten en een wandelingetje maken. Laat het me weten waar je behoefte aan hebt en bij welke hulpvraag ik jou/jullie en je kind kan helpen. Wil je een vrijblijvend (intake)gesprek met me dan plan ik daar graag wat tijd voor vrij. Ook als je alleen meer wil weten over mij en mijn rol binnen PMC Cuijk. Ik geef er graag antwoord op. Vraag het me. Bel of mail me en zodat ik contact met je op kan nemen. 

En echt alles is mogelijk. Ook als je toch liever op locatie in St. Hubert of Wilbertoord wilt komen ;)