Blog
Blogs en nieuws

Beauty is in the simple things of life

Zondag 29 maart 2020
‘Beauty is in the simple things of life’

Mijn lieve vriendin stuurde me afgelopen vrijdag enkele foto’s met daarbij het bericht; ‘Mijn kadootjes voor jou van deze week’

Ook al kunnen we elkaar niet in het echt zien, spreken en knuffelen, soms zijn ogenschijnlijk kleine gebaren van grote waarde. Want WOW zeg nou zelf... 

Dit is de natuur van afgelopen week. Geen quarantaine. Wild en vrij. 
Om vogels, en andere dieren zo op camera te kunnen krijgen moet je wel eerst onderdeel zijn van de stilte en de rust. Meegaan in het groen en respect hebben voor de bewoners er van. De natuur is zo mooi en verteld ons veel. Ik kan er zo van genieten. Het is ook mijn inspiratiebron en deze foto’s zijn dan ook met recht ‘kadootjes’ en... ik mag ze ook met jullie delen