Blog
Blogs en nieuws

Kunstzinnig Dynamisch Coach op stelten

Woensdag 26 augustus 2020
“Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping.”
~Aristoteles~  

Joehoe. Een aantal studieboeken zijn vandaag al binnengekomen... nu nog mijn materialenlijst verder aanvullen en dan ben ook ik klaar voor een nieuw schooljaar.

Bij #dekleinetikibreda ... school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling... ga ik mezelf verder scholen tot kunstzinnig dynamisch (kinder)coach. Supertof!

Creativiteit inzetten bij coaching dat deed ik al. Steeds meer. Als kunstzinnig dynamisch coach (KDC) kan ik die creativiteit nog meer integreren in coaching en zal dat het kind of de volwassene nog meer inzicht geven in zijn of haar hulpvraag.

Met deze nieuwe kennis en verdieping op materialen en creatieve werkvormen, kan ik nog meer inspelen op de behoefte en de hulpvraag van de kinderen en volwassenen. Kort gezegd kun je ‘kunstzinnig’ ook wel verwoorden als; ‘dat kunst zin heeft’.
Alles wat ik als creatief kindercoach en trainer aan opleidingen, ervaringen en creativiteit in mijn rugzak heb zitten, komen op deze manier samen. Het klopt dan gewoon!

In een spiegel zie je jezelf... met een ‘kunstwerk’ je ware zelf. Het laat zien waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. En juist dat stukje is zo interessant. Voor mezelf en de coachee... Er zijn overigens veel verschillende manieren waarop je creatief aan de slag kunt, daarover vertel ik een andere keer meer.

‘Wat zou jij altijd nog eens willen leren of doen?’

#coachopstelten #atelieropstelten #kindercoach #creatiefkindercoach #kunstzinnigdynamischcoachen #kdc #innerlijkkind #becreative #kleinetikibreda