Blog
Blogs en nieuws

Kindercoach Suzanne een feit

Zaterdag 26 mei 2018
Aan de slag
Yes! Geslaagd was ik al en nu dan ook officieel mijn diploma in handen. Wat een leerzame en intensieve tijd was het en wat een lieve mensen en leuke kinderen heb ik al mogen ontmoeten en mogen coachen. Eindelijk mag ik mijn kennis en ervaring ook binnen mijn eigen kindercoachpraktijk in praktijk gaan brengen. 

Je hebt mijn site gevonden dus die afspraak voor een vrijblijvend gesprek is zo gemaakt. Wil je liever eerst even met eigen ogen zien waar ik zit, even sfeer proeven of inventariseren of je hulpvraag wel past binnen Coach op stelten? Dat kan ook. Op donderdagavond in de oneven weken kun je binnenlopen met een prangende vraag of belangstelling. De deur staat open van 20.00 tot 21.00 uur. Ik zie je dan!