Blog
Blogs en nieuws

Binnenkort de art journal MAAND challenge online!

Zondag 26 april 2020

Wat een ontzettend gave week!

Heel veel mensen schreven zich in voor de ONLINE art journal workshop VAN STIP NAAR STIP. In mijn vorige blog had ik het er al over. En ineens zijn de dagen dan voorbij. Een intense week waarbij we samen op ontdekkingsreis gingen. En wat hebben we met elkaar veel geleerd!

Het was een week waarbij ik mensen meenam in het starten van hun eigen art journal boekje waarbij de focus er op lag om hun creativiteit AAN te zetten. Waarbij ik ze met leuke en soms ook uitdagende opdrachten dagelijks aan het werk zette. Ze leerden ontdekken, proberen en vooral ook (bewust) 'fouten' maken. Het was zeker geen wedstrijd om de mooiste tekening. En er waren nog zoveel meer dingen te ontdekken en te exploreren. De week was eigenlijk veel te kort! Nog zoveel te vertellen en te creëeren.

Ik stopte al mijn liefde in deze workshop en daardoor werd het wat echter, wat intenser en misschien zelf wat anders als ze verwacht hadden bij deze workshop. Het ging dan ook wat verder dan een gewone tekenles. En misschien heb ik ze door al mijn enthousiasme zelfs wel wat overladen. Ik wilde dan ook zo graag mijn ervaring en kennis met ze delen.

Ik heb zo veel lieve reacties van de deelnemers mogen ontvangen. En ja, dit gaat een vervolg krijgen!

De workshop eindigt niet hier! Zoals ik de deelnemers in dit filmpje al vertelde ben ik ook zo enthousiast, overweldigd en dankbaar voor de positieve vibe die het teweeg heeft gebracht. Samen met de vele aanmeldingen, inzendingen en reacties die ik kreeg zorgde dat er voor dat deze workshop wel een vervolg móet krijgen. Via deze link kun je enkele recensies teruglezen. Er staat alvast wat extra info bij. Het gaat leuk worden! Nu al zo'n zin in.

Dus... Jazeker! Ik zal een maandlang met jullie verder reizen, waarbij je dagelijks een kleine leuke opdracht van me krijgt om aan te werken, met tips en inspiratie. Een extra motivatie om het te blijven volhouden. 

En in de tussentijd...
Wacht niet op een idee om te beginnen. Begin - om een idee te krijgen.

En denk je nu... Leuk! Hoe meld ik me aan voor deze maandchallenge STIP OP STELTEN?

Hier alvast de link waar je je kunt aanmelden voor deze leuke maandchallenge.  We gaan op 21 mei a.s. van start! Via deze link kun je inschrijven voor de art journal maandchallenge STIP OP STELTEN

Leuk je daar te ontmoeten! Hier vertel ik nog even wat art journal met mij doet. Dat gun ik jou ook!