Blog
Blogs en nieuws

Welk doel wil jij bereiken?

Zondag 26 januari 2020
‘Welk doel wil jij dit jaar bereiken’

Ik drink een kopje thee bij het ontbijt en zie deze vraag voorbij komen. Waar denk jij aan wanneer je dit leest?

Komt er slecht 1 woord in je op? Of kun je het vangen in een zin? Is het iets kleins? Of zit er een compleet plan achter datgene wat je wil bereiken? Iets voor jezelf of juist voor je kind?
Als je de navigatie niet instelt... als je niet weet waar je naar toe wil... waar de route heen gaat... als je er geen idee van hebt wat je bestemming eigenlijk is... Hoe kun je je doel dan ooit bereiken?!?!

Wat jouw manier ook is... Jouw doel. Jouw bestemming. Je komt er zeker wanneer je de navigatie instelt. Wanneer je in de auto gaat zitten, de auto start, hem in de versnelling zet, gas geeft... en gaat...

Misschien neem je een keer een ‘verkeerde’ afslag (wat achteraf een goede blijkt met interessante nieuwe wegen)... ga je liever off-road, wat langzamer in jouw tempo of neem je juist de snelweg...
Het maakt niet uit!!!! Te voet is ook goed, dit jaar even niks en rustig aan kan ook een doel zijn of het samen met iemand oppakken kan ook nog eens heel gezellig zijn.

Maar dan moet je wel weten WAAR NAAR TOE
Wat is je doel?
Waar wil je uitkomen?
Waar wil je zijn?
Wat wil je bereiken?
Welk doel wil jij dit jaar bereiken?

En al heb je er nog geen idee van hoe het je ooit gaat lukken. Dat komt. Heus! Vertrouw er op dat het goed komt. Vraag hulp wanneer je moeite hebt met instellen. Maar kies je route. Verplaats je van a naar b. GO! Goede reis.

Welk doel wil jij vandaag bereiken?

#coachopstelten #kleinedoelenzijnookdoelen #navigeer #start #putitingear #go #watisjouwbestemming