Blog
Blogs en nieuws

Coach op stelten op locatie Cantheelen in Cuijk

Zaterdag 26 januari 2019
Deze week mocht ik de Sjors sportief en creatief kinderen ontvangen op locatie Cuijk. Een volle groep kinderen die kennis kwamen maken met enkele onderdelen van de KRAGT weerbaarheidstraining.

Voor sommigen was het nog even zoeken, maar inmiddels weet ook Google Maps de weg naar deze kindercoach op de Cantheelen te vinden. Een prachtige locatie, midden in het centrum van Cuijk, op slechts een paar honderd meter lopen van de hoofdlocatie van Fysiotherapie Cuijk Centrum en PMC Cuijk. 

Vanuit deze fijne ruimte voor Coach op stelten (nevenvestiging Fysiotherapie Cuijk Centrum en PMC Cuijk), zal ik komende weken nog meer Sjors activiteiten gaan verzorgen voor de kinderen die zich reeds aangemeld hebben. Ook ben ik hier te vinden voor de individuele coaching als kindercoach van PMC Cuijk. Begeleiding en coaching voor kind (en ouders/verzorgers) op een mooie locatie wanneer Cuijk net even iets makkelijker te bereiken is voor je.

En wat was het weer leuk en leerzaam afgelopen week. Spelend leren, waarbij niets moet en veel mag. Een multi-sensorische trainining met als doel het bevorderen van weerbaarheid en de sociale vaardigheden van het kind. Na afloop was een deelnemer zo enthousiast dat haar moeder haar meteen heeft ingeschreven voor de complete KRAGT-training die in maart weer van start gaat. Zo leuk! Aanmelden hiervoor kan uiteraard ook via www.coachopstelten.nl 

Wil je eerst nog weten of deze leuke KRAGT-training wel iets voor je kind is? Dat kan. Voor de Sjors activiteit van a.s. donderdag 31 januari (15.00-17.00 uur) is er nog een plaatsje vrijgekomen. Stuur me dan snel even een mailtje met naam, leeftijd van je kind en vermeld daarbij dat het om de Sjors activiteit van de 31e gaat. Dan regelen we dat samen.