Blog

Stel je voor...

Maandag 25 maart 2024
STEL JE VOOR 

Stel je voor: een rustige ochtend, de geur van vers gezette thee vult de ruimte. Je zit ontspannen in je pyjama, op je lievelingsplek, genietend van dit moment voor jezelf.

Hier begint jouw dag met een intentie, een vonk van inspiratie, een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf en een kopje thee.

De wereld lijkt even stil te staan terwijl je ogen sluit en geniet van de warme zonnestralen op je gezicht en het rustgevende geluid van fluitende vogeltjes.

Dit moment, waar je even voor jezelf kiest, waarbij je aandacht aan jezelf schenkt en waar piekergedachtes ruimte maken voor borrelende ideeën, is onmisbaar geworden. Het geeft kleur aan je leven en vertrouwen in jezelf en de toekomst.

En morgen? Oh morgen, dan weet je diep van binnen dat je veerkrachtig genoeg bent om elke uitdaging aan te gaan. Ook als het allemaal even iets anders loopt als verwacht kun jij weer terug keren naar dit fijne gevoel.

Durf je voor te stellen dat elke dag zo kan zijn? Met meer vrijheid, rust en plezier binnen handbereik? Thee je mee?

#ladyteaspoon #coachopstelten #theejemee #teatime #teatalk #startyourday #setsthetoneoftheday #cupofpositivitea #miraclemorning #ahuginacup

Binnenkort start ik met een online training waarin je op een leuke en simpele manier leert om tijd voor jezelf te maken. Een beetje me-time, ofwel tea-time. Hou de socials van @ladyteaspoon.nl en @coachopstelten.nl dus goed in de gaten.