Blog
Blogs en nieuws

Ik wil hier nog wel 10 miljoen keren terugkomen

Vrijdag 24 januari 2020
‘Ik wil hier nog 10 miljoen keren terugkomen!’

Vandaag had ik een aantal leuke sessies, een evaluatie en in de middag een SJORS mini workshop met kinderen uit groep 3 en 4.

Jezelf voorstellen, samen aan de slag en oplossingen bedenken. Heel veel lachen en ook serieuze gesprekken over waar we allemaal nog meer bang voor zijn en wat we al supergoed kunnen. Visualiseren en er achter komen dat je zelf een eigen wereld kunt creëeren en dat iedereen een ander plaatje in zijn hoofd heeft.
We maakten als afsluiting nog een KRAGT-kaart en deden nog een spelletje en toen druppelde de ouders al weer stilletjes binnen. Ik had hulp van een hele lieve assistent uit groep 6 vandaag en wat deed ze het goed!

‘Ik wil hier nog 10 miljoen keren terugkomen!’, zei de dappere jongen van 6 na afloop.
Hij durfde goed aan te geven dat hij het wel heel spannend vond dat ik een kaarsje aandeed. Met de andere kinderen bedachten we hier een oplossing voor en aan het eind van de middag blies hij trots het kaarsje uit.
Interesse in een KRAGT-training? Kijk bij het aanbod voor de geplande weerbaarheidstrainingen die gepland staan of laat het me weten als je nog vragen hebt. 

#coachopstelten #kragt #weerbaarheid #creatief #verbinden #sjors #basisschool