Blog
Blogs en nieuws

Coach op stelten wenst je een fijne vakantie!

Maandag 23 juli 2018
Een fijne vakantie!
Ook Coach op stelten gaat er even tussenuit. Niets moet en niksen mag is mijn motto de komende weken. Met caravan en goede zin reizen we af naar het mooie Frankrijk om daar onszelf weer helemaal op te laden. Op naar Route du Soleil met als bestemming de Ardèche. Even aandacht voor elkaar en de mooie omgeving.
Tussendoor kan ik het waarschijnlijk toch niet laten te reageren (gewoon omdat ik het zo leuk vind), alleen kan er dan wel wat vertraging op de lijn zitten. Misschien omdat ik dan net even andere leuke bezigheden met mijn gezin heb, lig te lezen in het zonnetje of gewoon omdat de WiFi het niet toelaat. 
Vanaf 20 augustus pak ik mijn werkzaamheden weer op. Een fijne vakantie gewenst voor iedereen die nog moet gaan of voor diegene die er middenin zitten. En als je weer aan het werk bent; rustig aan en als dat niet zo eenvoudig blijkt; moeilijke wegen leiden vaak tot prachtige bestemmingen…

Bonnes vacances!