Blog
Blogs en nieuws

KRAGT weerbaarheidstraining bij Coach op stelten

Woensdag 22 januari 2020
Gisteren ging een nieuwe groep jongens weer van start met de KRAGT weerbaarheidstraining

Deze eerste les stond in het teken van kennismaken en verbinden. Jezelf laten zien, erkennen wat er is en inzicht in de invloeden van anderen op jou. Op een creatieve manier nam ik de KRAGT cirkel met ze door.

Die blauwe stip dat is het Kind; het middelpunt van de cirkel. En al die andere cirkels hebben daar invloed op. Zoals...

Relaties, de verbinding die je hebt met de mensen die dicht bij je staan; bijv. je ouders, broers, zussen of bijv. lieve oma en opa of vriend/vriendin.
Anderen, ook deze mensen waar je veel mee te maken hebt; bekenden, klasgenootjes, juf/meester, vrienden van sport/school hebben invloed op de blauwe stip en bepalen mede hoe je je voelt en gedraagt.
Globe, de wereld om je heen. Het dorp, het land, de cultuur. Hoe vind jij die wereld en hoe sta jij in deze wereld en welk effect heeft het op jou?
Toekomst, daar waar je graag naar toe wil. Wat uiteraard soms nieuw en spannend is. Wat wil je allemaal gaan ontdekken en leren? Hoe heeft het invloed op jou en krijg je zelf grip op de toekomst?

Volgende week les 2. Hoe ga jij je plek innemen. Ook interesse in deze krachtige KRAGT-training en er alvast meer over lezen? Of misschien is de Brug KRAGT voor brugklassers (to be) wel iets voor je kind? Laat het me weten!

#coachopstelten #kragttraining #bestaansrecht #invloedvananderen #weerbaarheid #stip #cirkels #brugkragttraining