Blog
Blogs en nieuws

Intuïtief schilderen bij Coach op stelten

Zondag 20 oktober 2019

Intuïtief schilderen is zo leuk dat ik dit, na de vele workshops en trainingen die ik geef met enige regelmaat ook zelf nog steeds heeeeeel graag wil doen. Dit schilderij maakte ik gisteren. En echt, iedereen kan dit! Het toverwoord hierbij is loslaten en zien wat er vanuit jezelf, onbewust, mag ontstaan. Geloof mij... zult versteld staan.

Deze workshop is gebaseerd op een ontzettend geliefd onderdeel uit de krachtige KRAGT-weerbaarheidstraining, die ik binnen de praktijk van Coach op stelten geef... 
Maar het is zeer zeker ook een supertoffe losse (teambuildings)workshop waarbij je op een creatieve en leuke manier de verbinding met elkaar en jezelf aan gaat... en met een unieke creatie naar huis gaat. Laat het ontstaan... In verbinding met jezelf en met de ander.