Blog
Blogs en nieuws

Dit ben ik

Donderdag 20 februari 2020
‘Dit ben ik’

Vanmorgen weer een superleuke eerste sessie met een meisje gehad. Ze kwam lachend binnen en vroeg meteen of we haar favoriete liedje mochten luisteren. Dat hebben we natuurlijk gedaan.
Tijdens de eerste kennismaking maak ik altijd een tekening op posterformaat. Die mag na afloop dan mee naar huis.

Alle dingen die bij het kind horen en waarvan ze wil dat het op haar poster genoemd mag worden zet ik er bij. Van BFF’s tot lievelingskleur en van talenten tot lievelingsliedjes. Zelfs de dingen die nog lastig zijn mochten er op.

Boven de illustratie schrijf ik ‘dit ben ik’ waarna het kind er groot zijn of haar naam bij zet.
Met waterverf kleur ik de tekening in, of we doen het samen. Dit meisje wilde zelf aan de slag met verf. Een kleurrijk resultaat met een prachtig verhaal. Haar verhaal.
Tot volgende week lieve meid. Dan gaan we weer op een creatieve manier dingen leren. Oplossingen bedenken voor datgene wat jij nog zo lastig vindt. We maken het visueel, want soms staat de wereld voor je gevoel op zijn kop en is dat de manier van vertellen.

‘Hoe vertel jij wat je lastig vindt? Wat is jou manier van vertellen?’

#kindercoach #kinderkunst #inspiratie #creatiefmetkinderen #aarden #creatievekinderen #jijmagerzijn