Blog

Vuurtoren

Vrijdag 19 augustus 2022
"I am a lighthouse rather than a lifeboat. I do not rescue, but instead help others to find their own way to shore, guiding them by my example"

Ik zag een tijdje terug bovenstaande quote voorbij komen en voelde vandaag de behoefte om zelf een 'lighthouse' te schilderen. Ik heb een paar vuurtoren varianten gemaakt, om uiteindelijk toch te blijven hangen bij de simpele toren met zwarte lijnen haha. Het verlate ontbijtje van vanmorgen met het Delfstblauwe servies en de vakantiemood waren de aanleiding. Zo werkt dat vaak bij mij. Geinspireerd door het blauw en de kleur rood en met de mood en de quote in mijn hoofd, ontstonden er bootjes en kwam er vanzelf een vuurtoren op papier. 
Ik ben echt dol op de zee, ik ga er graag naar toe in vakantietijd en als er dan ook nog een vuurtoren in de buurt staat kan mijn dag niet meer stuk. De hele week loopt het thema 'water' er als een rode draad doorheen. Te weinig, te veel. Zo doopte ik al een paar keer mijn kwast in mijn glas drinkwater en ging er zojuist nog een vol glas water over de tafel heen. Oeps. 

En als ik de tekst van de quote op me in laat werken... Ook ik ga je in coaching niet 'redden'. Nope! Wat ik wel doe? Ik leer je hoe je je eigen weg naar de kust terug kunt vinden of hoe je een nieuwe koers kunt varen. Ik ben er voor je wanneer het even uitzichtloos of donker is. Ik schijn er mijn lichtje op en maak het wat lichter voor je. Wat mag er gezien worden, welke kant wil je op? Jij bepaalt, want jij bestuurt die boot. Jouw boot. En dat kun jij!

Interesse wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Ik zit nu nog even lekker met mijn voetjes in het water en geniet van de dagen zonder klok, maar neem snel contact met je op als je hier even je gegevens achter laat.

#lighthouse #vuurtoren #creativecoach #kindercoach #coachopstelten #atelieropstelten #visionair #illustrator #storyteller #geboorte #familiesysteem #pronoiastateofmind