Blog
Blogs en nieuws

Nieuwsbrief Coach op stelten

Donderdag 19 maart 2020

Hoera een nieuwsbrief van Coach op stelten!

Zie je dat invulveldje rechtsboven op de website van Coach op stelten? Daarmee is het nu heel eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief van Coach op stelten. Dat hebben de knappe koppen van Cybox internet & communicatie ff snel voor mij gefixt. Supertof! Dat gaat allemaal automatisch nu.

Een nieuwsbrief van Kindercoachpraktijk Coach op stelten... Hoe tof is dat! Hierin deel ik tips en tools met jullie. Over dingen waar je zelf tegen aan loopt. Of je kind. Ik geef je tips hoe je het opvoeden weer wat leuker kunt maken en met meer lol. Er zal een informatief stukje in komen. Ook zullen er regelmatig ‘free printables’ beschikbaar zijn van (creatieve) spelvormen voor thuis of aansluitend bij het thema wat op dat moment speelt.
Een korte blog, ‘wist je dat’ of verhaaltje wat ik zal schrijven of ik geef een boekentip. Ik ben dol op boeken! Ook zul je dan als eerste op de hoogte zijn van geplande of nieuwe (soms gratis) workshops of trainingen. Oh en leuke nieuwsfeitjes staan er uiteraard ook in. Het heet niet voor niets een nieuwsbrief haha.

Bovendien heb je als lezer van de nieuwsbrief van Coach op stelten zo nu en dan ook van voordeel. 
Poeh. Dat is nogal wat. Ik zit vol ideeën zoals je merkt. Ik beloof je dat hij niet te lang zal zijn.
En…

Jij hebt ook invloed op de nieuwsbrief! Zo wil ik elke maand een vraag (of onderwerp) die bij je leeft, uitlichten en beantwoorden. Dit mag een vraag van jezelf of je kind zijn. Binnenkort nog wat meer hierover. 
Wat zou jij graag willen lezen in de Nieuwsbrief van Coach op stelten willen lezen? 
En ga ik je spammen? Nee joh. Onder elke nieuwsbrief die je van me krijgt zit een link waarmee je direct kunt afmelden. Al heb ik natuurlijk liever dat je blijft.

Stay tuned. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Coach op stelten.

#coachopstelten #kindercoach #nieuwsbrief #nieuws #news #tipsandtools #blogs #freeprintables #cyboxnl #onlineinfo