Blog

Hiep Hiep Hoera

Zondag 17 maart 2024
Vorige week plaatste ik deze foto op de pagina van @coachopstelten.nl want HIEP HIEP HOERA inderdaad ik had wat te vieren. Allereerst m’n verjaardag en alle lieve woorden, felicitaties, bezoekjes en cadeautjes die ik die dag mocht ontvangen. Hoe ik genoot van de kopjes thee met een taartje.

En ik gaf met het plaatsen van deze foto mijn volgers ook alvast een sneakpeak van mooie plannen die er aan zitten te komen. De gouden theelepel op de foto verwees naar @ladyteaspoon.nl

Dus super als jij die hint snapte en we elkaar daar hebben gevonden. Dit wordt een platform voor vrouwen, die o.a. super goed zijn in het ontwijken van wat ze voor zichzelf ingepland hadden, terwijl ze ondertussen als een soort superheld voor alles en iedereen klaarstaan. Zij die wel wat rust, inspiratie en positiviteit kunnen gebruiken en patronen willen doorbreken zodat het weer wat kleurrijker en leuker wordt allemaal. Verlangend naar een moment of tijd voor zichzelf. Zodat er ook echt wat te vieren valt. Herkenbaar? Thee je mee? Het wordt leuk! Stay tuned!

#birthdaygirl #addsomeconfettitoeachday #coachopstelten #cupoftea #ladyteaspoon #superwoman #cupofpositivitea