Blog
Blogs en nieuws

Win de Art journal Maandchallenge

Vrijdag 15 mei 2020

Daar is ie dan... 

Ik ben zo enthousiast, overweldigd en dankbaar voor de positieve vibe die het bij mij en de deelnemers aan de gratis workshop teweeg heeft gebracht deze workshop wel een vervolg móest krijgen.

De online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN.

Ik zal hierbij een maandlang met je verder reizen, waarbij je dagelijks een kleine leuke opdracht van me krijgt om aan te werken, met tips en inspiratie. Een extra motivatie om het te blijven volhouden. 

• Een maand lang elke dag input, inspiratie en nog ontzettend veel meer.
• Maandchallenge loopt van 21 mei t/m 21 juni 2020.
• Hierna heb je nog een maand lang toegang tot alle informatie en kun je video's en posts terugkijken
Ik zou het in ieder geval supertof vinden als je meedoet! Zet je creativiteit echt AAN! 
Klik op onderstaande link om direct aan te melden:

"Ik ben klaar voor de online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN"

Tag en win

Wil je deze maandchallenge winnen? Kun jij een stip zetten? 
Als je dat kan (en dat kan je) dan kun je aan deze winactie meedoen. De stip is het vertrekpunt. Vandaaruit starten we. Deel je creatie op jouw eigen social media pagina en tag mij hierin (op Facebook of Instagram). En wie weet win jij een GRATIS deelname aan de online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN (t.w.v. 35.-) Hoe cool is dat!

Meedoen aan deze actie kan tot 20 mei a.s. Daarna ga ik de winnaar om 20.00 uur bekend maken. Heb je je al ingeschreven, dan ontvang je het bedrag van mij retour. Dus taggen maar!