Blog
Blogs en nieuws

WINACTIE: Wie jarig is trakteert

Vrijdag 13 maart 2020

‘Happy Birthday to us’

Het mag dan wel vrijdag de 13e zijn, het mag dan wel over Corona gaan, maar er zijn er ook die nog jarig zijn vandaag! Waaronder ikzelf. Hoera! Dus een ‘Happy Birthday to all of us’, die vandaag iets te vieren hebben.

Ik heb voor jou een leuke WINACTIE! Speciaal voor vandaag. Omdat alles toch een beetje anders gaat dan anders... zo heb ik bijvoorbeeld mijn verjaardagsbezoek gecanceld, blijven verjaardagsfelicitaties en knuffels op veilige afstand en ontvang ik ze voornamelijk virtueel en heb ik de hele dag gewoon gewerkt... 
Een gekke dag dus en daarom ook een cadeautje wat daar helemaal bij past. TE GEK. VAN MIJ VOOR JOU en stiekem maakt mij dat ook wel een beetje blij ). Gewoon zo maar.

Maarrrruh… Wat kun je dan winnen?!? Rapapa... tromgeroffel... een 
ONLINE 1-op-1 COACHGESPREK* + CREATIVE STUFF pakket

We gaan samen kijken waar jij (of je kind) tegenaan loopt en wat je graag anders zou willen... En wat dat is? YOU CHOOSE! Opvoeding. Werk. School. Familie. Geboorte. Creativiteit. Inzicht in jezelf.

WAAR LOOP JIJ TEGEN AAN? We gaan het samen onderzoeken. 

Een MY FAVORITE CREATIVE STUFF pakket (ook geschikt voor mensen die zichzelf niet creatief vinden) bestaat uit;
•Talens Sketch Book (13x21cm) •Watervaste Artline pen 
•Aquarelsetje
•Waterkwast
Zo kun je meteen alle opgedane kennis en inzichten op een leuke creatieve manier verwerken. Hoe? Dat leer ik je! Ik zorg er voor dat je het pakket vooraf per post ontvangt.

*Als je wint bel ik je op om samen een geschikt moment te kiezen. Dat kan ONLINE en het mag ook (met iets meer geduld en zekerheid omtrent COVID-19) bij mij in de praktijk.

HOE KUN JE WINNEN?
Vul het contactformulier in o.v.v. WINACTIE OP STELTEN. 
• Meld je aan voor de nieuwsbrief van Coach op stelten (ca. 12x p/j).
Hoe? Ga naar de homepage van deze site en klik op de knop rechtsboven op de pagina.
Kijk je op je telefoon, klik dan even boven aan de pagina op het menu icoontje.

Volg je me al op Instagram en/of Facebook? Top!

Ik heb de actie een paar dagen verlengt en je kunt nu meedoen tot UITERLIJK maandag 30 maart a.s.

[Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie. Winnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte gesteld. Miranda en Ans gefeliciteerd met jullie prijs!]

#coachopstelten #kindercoach #persoonlijkgesprek #jarigejet#cadeautjes #weggeefactie #cochgesprek #journaling#favoritecreativestuff #tipsandtools #watwiljij #colorfulllife