Blog
Blogs en nieuws

Coach op stelten in de krant

Woensdag 12 september 2018

Het mag in de krant!
PMC Cuijk stelt zich voor en wat leuk! Sta ik toch gewoon met een team van lieve professionals in de krant. Deze week verscheen er een redactioneel stuk in De Maasdriehoek over wie we zijn en wat we doen. Vooral samen doen in dit geval, we hebben onze krachten namelijk gebundeld. Als onderdeel van Fysiotherapie Cuijk Centrum is het Paramedisch Kind en Jeugdcentrum Cuijk opgericht. In bijgaand artikel van De Maasdriehoek staat het kort beschreven. 

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Kijk ook eens op de site van PMC Cuijk want daar kun je aanvullend lezen hoe wij elkaar versterken en wat we voor de zwangere moeder, baby, kind en jongere kunnen betekenen. Op de site zijn alle disciplines en specialisten overzichtelijk terug te vinden. Ook Coach op stelten vind je hier terug en kun je er lezen wat we voor jou en je kind kunnen betekenen. 

Heb je nog vragen of ben je beniewd of je hulpvraag past binnen PMC Cuijk of Coach op stelten. Vraag het ons. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar suzanne@coachopstelten.nl of info@pmc-cuijk.nl Bellen kan uiteraard ook!