Blog
Blogs en nieuws

Kindercoach Suzanne als KRAGT trainer aan de slag

Donderdag 12 juli 2018
Als KRAGT trainer aan de slag
Yes! Vandaag mocht ik het certificaat KRAGT trainer ontvangen uit handen van ervaren trainers en oprichters Suzanne Stikvoort en Silvana Kuipers. Deze KRAGT-groepstrainingen zijn er voor kinderen (6 t/m 12 jaar) om ze inzicht te geven in het sociaal handelen. Ze leren zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert. Het verminderd faalangst en onzekerheid. Met de verschillende (creatieve) werkvormen wordt de intuïtie van het kind aangesproken. Kijk ook eens op de pagina van deze krachtige groepstraining, daar sta ik als trainer nu ook vermeld!

Het trainingsprogramma krijg je natuurlijk het beste onder de knie door het zelf te ervaren. En dat hebben we zeker ook gedaan! Wat een energie kwam er afgelopen dagen vrij in deze groep met lieve collega coaches en professionals. Ik heb heel veel nieuwe inzichten en werkvormen mogen ontvangen. Met een goed gevulde syllabus, een certificaat en een hoofd vol ideën mocht ik weer huiswaarts. Echt super!
Met deze erkenning mag ik binnen Coach op stelten nu zélf ook KRAGT trainingen gaan geven. Binnenkort meer info en data over de start van deze ontzettende krachtige weerbaarheidstraining. Ontzettend veel zin in!