Blog
Blogs en nieuws

Ga je mee op avontuur - Illustratie Droomdeurtjes

Vrijdag 11 december 2020
Supertof om mijn illustraties op deze manier terug te zien. Droomdeurtjes plaatste een berichtje met een illustratie die ik gemaakt heb. Dat was een ontzettend gave opdracht voor een prachtig bedrijf! Complimenten voor het hele Droomdeurtjes-team die met hun missie een prachtige boodschap verspreiden en heel veel kinderen en hun ouders op deze manier helpen!

Deze illustratie vind je in het boekje van Droomdeurtjes wat ik voor ze mocht illustreren. Dat was nog eens een leuke opdracht. In samenwerking met Droomdeurtjes ontstond zo het eerste kinderboek met mijn tekeningen er in. Dit boekje kun je samen met een heus Droomdeurtje bestellen via deze link. Kijk ook eens wat ze nog meer hebben. Eindeloos veel accessoires om je Droomdeurtje helemaal uniek te maken. Net zo uniek als dat jouw kind is.  

In de praktijk van Coach op stelten vind je ook een Droomdeurtje. Speciaal voor al die kinderen die met vragen zitten waar wij als volwassenen zo geen antwoord op weten. De brievenbus zit regelmatig vol met de vragen van de kinderen die bij Coach op stelten komen, en met de antwoorden van Puck en Jinn die elke vraag serieus nemen en een briefje terug schrijven. 

Hulp vragen is heel normaal. Je kunt immers toch niet alles weten? Als elfje Puck of draakje Jinn het niet weten schakelen ze ook de hulp in van hun vrienden in het Droombos. Er komt altijd een antwoord via het Droomdeurtje terug. 

Het bijschrift bij de afbeelding:
De Elfjes en Draakjes uit het Droombos zijn dol op avonturen en beleven ze graag samen hun mensenkindjes! Droomdeurtjes; beleef de magie van fantasie.