Blog
Blogs en nieuws

Winnaars knikkersraden Praktijk Kijk Op!

Donderdag 10 oktober 2019

Vandaag verraste we de prijswinnaar met haar gewonnen prijs. Tijdens de Open Dag op zaterdag 28 september j.l. kon je raden hoeveel knikkers er in glazen pot zaten. En dat waren er veel, heel veel. 
Elly Selten uit Wilbertoord had het op 12 knikkers na goed geraden en dus overhandigde we haar vanmorgen de prijs. De buurvrouw zat in het complot waardoor Elly echt compleet verrast werd toen we de kamer in kwamen lopen.
Hoeveel knikkers het nu waren? Veel mensen deden een schatting en de opbrengst hiervan en van de rest van de activiteiten ging naar Stichting Lotta, een bijzondere klas voor kinderen met meervoudige beperkingen binnen het reguliere onderwijs. 
Elly schatte het aantal knikkers op 3611 knikkers en daarmee had ze gewonnen, het precieze aantal knikkers in de pot was namelijk 3599. Ze had al een mooie bestemming voor de prachtige beer en wat was ze dan ook blij toen Thea met de beer de kamer in kwam lopen. Het ging haar met name om de beer, dus trok ze nog een naam uit de pot met deelnemers voor een aparte verloting van de waardebon.
En zo konden we dus nog iemand blij maken en dat werd Jip Philipse uit Rijkevoort. Na het telefoontje om ze dat te vertellen stond ze vrijwel direct met haar moeder en een vriendinnetje op de stoep om de prijs in ontvangst te nemen. Jip is over 2 weken jarig en wist nog niet wat ze wilde gaan doen. Schot in de roos dus, want de waardebon voor het compleet verzorgde kinderfeestje bij Avonturenpark de Bergen in Wanroij was precies wat ze wenste. Een hele leuke dag dus waarbij we twee mensen blij konden maken. 

Elly en ook Jip, namens Thea van Praktijk Kijk Op!, Mieke van PMT Mieke en Suus van Coach op stelten wensen we jullie heel veel plezier met de gewonnen prijzen. Avonturenpark de Bergen in Wanroij ook heel erg bedankt voor het beschikbaar stellen van de beer en het ontzettend leuke uitje.

Binnenkort maken we bekend wat het bedrag is wat we hebben opgehaald tijdens de Open Dag voor Stichting Lotta.