Blog
Blogs en nieuws

Pak de zon en straal

Woensdag 09 februari 2022
Soms kan een blind gekozen kaart een mooie richting geven aan de sessie. Deze topper trok de kaart van de zon en dat werd spontaan het thema van die middag. Zelfs toen het al een beetje schemerig begon te worden. 

Al creërend spraken we over de zon. De altijd stralende gouden bal. Een mooie metafoor waar we veel van kunnen leren. Want zelfs wanneer er wolken zijn, als niemand haar ziet, straalt ze nog. Ze geeft warmte en licht en dat doet ze belangeloos. Daar hoeft ze niets voor terug te ontvangen. En of er nu een wolkje voor zit of niet. De zon blijft gewoon doen waar ze goed in is en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Ze straalt. En dat is al altijd zo geweest. 
We spraken over zonnestraaltjes en donkere wolken. Over wat ons energie geeft en wat juist niet. Wat we kunnen doen wanneer er wat wolken zijn, zonneschijn na regen, groei en hoe je zelf kunt stralen. We hadden een mooi gesprek samen en er ontstond gaandeweg een prachtig schilderij, met zelfs wat gouden verf.
-
En ook jij kunt dat zonnetje in huis zijn. Je straalt altijd licht en warmte uit, de ene dag een beetje meer dan de andere dag. Een aardige opmerking kan soms al wat warmte aan iemand geven. En ook als het weer even wat somber stemt. Het zonnetje in jou zal er altijd zijn. Vanbinnen ben je namelijk gevuld met licht en liefde. En jij mag jouw prachtige gouden licht laten schijnen. Verlicht de wereld om je heen. Verberg jezelf niet langer. Laat jezelf maar zien. Een streepje licht is al genoeg om het donker wat lichter te maken. Dus zet je meest stralende glimlach op en straal. Just shine :)

#coachopstelten #atelieropstelten #kindercoach #coach #sunshine #justshine #sunnymood #creativiteit #zonnestraal #energie # warmte #goudenlichtinjou #idee #glowinthedark #pakdezonenstraal