Blog
Blogs en nieuws

Altijd het goede moment!

Donderdag 08 juli 2021
Everything happens in its own perfect time.
Don’t rush anything. When the time is right, it will happen. 

Dit was een foto die ik gisteren maakte, het was toen 7/7 en zoals sommigen van jullie weten... ik hou van synchrone getallen. Elke dag komen ze voorbij en ik ben een van die mensen die ze vaak voorbij mag zien komen. Voor mij zijn het kleine richtingaanwijzers voor hetgeen wat me op dat moment bezig houdt. Ik sta dan vaak even stil en kijk wat de getallen, de cijfers me willen vertellen. Want dat is wat ik geloof, mijn waarheid, dat ik ze niet per toeval zie. Een bevestiging op de gedachte die op dat moment in mijn hoofd dwaalt of juist een aanmoediging om iets voor elkaar te krijgen. Volg je me nog? 
Inmiddels ben ik er wel aan gewend. Dat kan in dag of tijd zijn (vaak in tijd), maar synchroniciteit zit natuurlijk in nog veel meer dingen die we dagelijks zien. Denk aan bijv. kentekenplaten, kassabonnetjes, huisnummers, metertjes, op tv etc. Ik zal verder niet uitwijken over numerologie, engelengetallen, meestergetallen, drievoudige en dubbele getallen van de engelen, maar als ook jij vaker synchrone getallen ziet kan het best interessant zijn om eens te kijken naar de betekenis ervan. Google maar eens. 

#synchronicity #divineguidance#numerologie #coachopstelten#atelieropstelten