Blog
Blogs en nieuws

Art journal MAANDchallenge STIP OP STELTEN

Donderdag 07 mei 2020

STIP OP STELTEN

Het is zover! Na heel veel enthousiaste, lieve en creatieve reacties van de deelnemers die de ONLINE art journal workshop volgde kon het niet langer uitblijven. Ontstaan vanuit passie en met heel veel liefde is er daarom nu een art journal maandchallenge; STIP OP STELTEN.
 
START NU ECHT JE EIGEN ART JOURNAL! 
Ik loop een maandlang met je mee om het creatief denken en doen onderdeel uit te laten maken van je leven. Ik leer je hou je kunt starten met je eigen art journal én hou je dat vol kunt houden! Ik kijk mee, inspireer en motiveer je dagelijks met een leuke opdracht of uitdaging per mail om je creativiteit echt AAN te zetten.​
 
Hierdoor ervaar je meer...
creativiteit en creatieve vaardigheden • bewustwording • ontspanning • meer balans en geluk • inzicht in jezelf en eigen kunnen • rust en ruimte in je hoofd • meer tijd voor jezelf


WAT KRIJG JE?

Dit allemaal...
• Dagelijks input en inspiratie d.m.v. een leuke uitdagende of ontspannende opdracht.
• Elke week een uitgebreide inspirerende les met lesbrief of bijlage
• Elke week een korte video waarin ik ingezonden vragen behandel
• Tekentips, een aantal instructievideo's met uitleg en inspirerende voorbeelden
• Een maandkalender om zelf bij te houden wat je gedaan hebt (printable)
• Affirmatiekaarten om je creativiteit te stimuleren (printable)
​• Toegang tot een besloten Pop-up FB-groep waar we kunnen delen en inspireren

Verder:
• Je creëert zo'n 30 dagen en ik volg je op de voet. Zelf zal ik voorbeelden van mijn creaties met je delen.
• Nadat de challenge is afgerond heb je nog een maand lang toegang tot alle informatie en kun je video's en posts terugkijken.
• Deze online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN kost € 35,00 (incl. BTW).

Wil jij je nu al inschrijven? Klik hier en meld je aan: "Yes! Ik ben klaar voor de online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN" Eerst nog meer weten? Stuur me een mail dan kan ik je vraag beantwoorden.

Voor wie?

Deze is voor jou! Een online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN die zich met name richt op (jong)volwassen vrouwen die meer rust, balans en geluk in hun leven willen ervaren.
Jij wil door het starten met je eigen art journal boekje je creativiteit een boost geven. Een dagelijks rustmoment met tijd voor zichzelf creeren. Bovendien wil je tips, tools, inspiratie en meer inzicht in jezelf en wie je bent. 

Bij een aantal opdrachten komt er een vertaling van de opdracht naar een makkelijkere variant. Handig als je het zelf even wat drukker hebt en je eigen tijd spaarzaam is. Op deze manier kun je toch (en dat kan in sommige gevallen ook zeker samen met het kind) op elk moment van de dag even creatief bezig zijn. Deze challenge is zeker ook interessant wanneer je als professional met (jonge) kinderen werkt.  

TIJD VOOR JEZELF EN CREATIVITEIT

Misschien vraag je jezelf wel eens hardop af: ‘Hoe kan ik elke dag weer even tijd voor mezelf vrijmaken. Hoe kan ik dat op een creatieve en leuke manier doen en er ook nog iets van leren?’

Vaak vergeten we tijd voor onszelf vrij te maken. Doen we dingen als vanzelf op de automatische piloot. Je wil wel bewuster leven, maar weet niet zo goed hoe. Je wil wel creatief zijn maar het ontbreekt je aan ideeën en inspiratie. Je zou hier graag tips en tools in willen. Liever nog dat het een vast onderdeel gaat worden in je leven. Zo dat je leert wat je nodig hebt om je weer op te laden. Op momenten dat het nodig is. Dat je gedachten los kunt laten of het een plekje kunt geven. Dat je leert even stil te staan bij wat we meemaken. De mooie dingen weer ziet en ze een plekje geven. Creativiteit AAN en leven in het NU.

Want wie ben je nu werkelijk? Wat wil je voor jezelf bereiken? Wat heb je allemaal in je? Hoe krijg je meer inzicht in jezelf en leer je op een positieve manier naar jezelf en de wereld om je heen kijken? 

HERKEN JE DIT?

Wil jij ook meer balans en inzicht voor jezelf? Wil jij je creativiteit verder ontwikkelen en het vol blijven houden? Dan is de online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN echt iets voor jou! Hier kan je je direct aanmelden!

WAT JIJ WIL!

Mensen die zich aanmelden vertellen mij vaak onderstaand:
- Ik wil graag creatief bezig zijn!
- Ik wil mijn perfectionisme loslaten
- Ik wil uit mijn hoofd!
- Ik wil ontspanning!
- Ik wil meer balans in mijn leven!
- Ik wil meer tijd voor mezelf!
- Ik wil mijn creativiteit ontdekken!
- Ik wil meer inzicht in mezelf!
- Ik wil leren tekenen!
- Ik wil dingen een plaatsje kunnen geven!
- Ik wil inspiratie!
- Ik hou wel van een uitdaging, want ik ben niet creatief!
- Ik wil tips en tools om het zelf te leren!
- Ik wil het samen doen!

Een maandlang dagelijks een kleine leuke, uitdagende of ontspannende opdracht om art journal en creativiteit in jezelf te ontdekken. Een extra motivatie om het in je dagelijkse leven in te passen. Met heel veel tips en inspiratie, wekelijks een uitgebreide les met lesbrief. Verder vele extra's, zodat het een vast onderdeel kan worden van jouw dag. Wat werken in mijn art journal voor mij doet zie je hier.

Twijfel je nog? Lees nog even verder...

ECHT IETS VOOR JOU!

Zeker als je...
... graag je eigen art journal wil starten
... jezelf graag iets gunt
... graag even dagelijks wil ontspannen 
... het art journallen zou willen integreren in je leven
... soms een beetje tijd en ruimte voor jezelf nodig hebt
... graag creatief zou willen zijn, maar er nog niet van overtuigd bent dat je het in je hebt
... creatief bent en van tekenen, schilderen en dromen houdt
... fouten maken nog steeds erg lastig vindt
... je tips, tools en inspiratie zoekt
... je graag uitgedaagd wil worden
... dingen wil laten ontstaan zonder dat je dat vooraf bedacht had
... wilt begrijpen hoe dingen om je heen en in jezelf in elkaar steken
... je wat gelukkiger wilt voelen
... mooie herinneringen wilt maken op papier
... nieuwsgierig bent en je jezelf graag wilt laten verrassen

"Ja nu weet ik het zeker. Dit is echt iets voor mij!"

HOE WERKT HET!

Meld je aan via de link. Hierna volgt voor aanvang van de maandchallenge een uitnodiging voor het Pinterest Prikbord. Nadat je bent toegelaten ontvang je vanaf 21 mei t/m 21 juni 2020 dagelijks een art journal opdracht, met korte uitleg via de mail. Naast al het bovengenoemde zal ik een keer per week een video posten, waarin ik vragen behandel. En meer...  

p.s. Stippen hebben me altijd gefascineerd en komen steeds op mijn pad. De maandchallenge heb ik daarom ook de naam STIP OP STELTEN gegeven. Maar wees niet bang, we gaan het over veel meer dan alleen stippen hebben. We stippen elke dag weer iets nieuws aan. Maar dan is het wel belangrijk de eerste stip te zetten. Wijsheden gecombineerd met leuke opdrachten. Nadenkertjes, maar ook luchtige losse oefeningen. Na deze maand ken je jezelf meer dan ooit en heb je een waardevol art journal boekje in handen die bol staat van inspiratie en inzichten. Wat over jou gaat. Je weet wie je bent, wat je graag voor jezelf zou willen. Misschien heb je al eerste stappen gezet in dingen die jij graag anders zou zien. Het is jouw handboek. Zelfgeschreven en rijkelijk geïllustreerd, zoals alleen jij dat kan. En ik help je daarbij! Oké nog eenmaal de link om je aan te melden.

En ook als je niet mee wil doen met deze art journal workshop van Coach op stelten dan hou ik je natuurlijk een volgende keer weer met liefde op de hoogte met nieuwe creatieve inspiratie en nieuws.

Lieve groet, 
Suus