Blog
Blogs en nieuws

Just smile - Lach :)

Vrijdag 07 februari 2020
‘Een glimlach is een gebogen lijn die alles recht zet.’

Zelfs je kleinste lachje, kan al het verschil maken. Het kan je dag een compleet andere wending geven. Bij jezelf. Bij de ander. Zelfs bij die ‘total stranger’.
Het kan je aan zetten en uitnodigen tot meer... Een lach werkt aanstekelijk, het maakt je blij, vrolijk en ontspant. Het kan wolken doen verdwijnen. Zelfs die zware onweersbui maakt uiteindelijk plaats voor een zonnetje. Dat is de kracht van de lach.
Wist je dat een dagelijks lachmomentje – of het nou echt is of niet - al genoeg is om je in een andere ‘State of Mind’ te krijgen.

Voor je lichaam maakt het namelijk niet uit of je staat te faken of niet. Bizar toch! Zelfs een neplach is blijkbaar al genoeg om je blij en vrolijk te voelen en heeft dus effect op je lijf en leden. Zelf geef ik liever de voorkeur aan een welgemeende lach maar eigenlijk maakt het niet eens uit.
Dus... werk aan de winkel. Lach van oor tot oor. Hoe je lacht, maakt niet uit. Zonder geluid of proestend. Fake, nep of geïmiteerd. Met iemand samen, in een groep of liever alleen. Houd je vooral niet in. Zwiep wat positieve energie de lucht in. Just smile!

Heb jij al gelachen vandaag?

#coachopstelten #smilemore #glimlach #lach #schaterlach #schuddebuiken #slappelach #proesten #grinniken #lachenisgezond #positivevibes #haha