Blog
Blogs en nieuws

Buikschildering - Bellypaint

Vrijdag 06 december 2019
Welkom lieve Luuk

Vandaag mocht ik weer tante geworden! Ik mocht hem vanmorgen ‘vers van de pers’ bewonderen en wat een prachtventje is het toch. Ik ben zo ontzettend trots op mijn zus en op de kleine Luuk natuurlijk die de kans kreeg om te laten zien dat hij het echt wel zelf kon... samen met zijn moeder dan hè.

Afgelopen zondag zat hij nog lekker bij zijn mama in de buik. Ik maakte een buikschildering om hem alvast een beetje welkom te heten. Wat vond ik dat bijzonder om te mogen doen! Samen spraken we over de dingen die handig zijn om vooraf te weten en de tijd daar na... Wat is de diepe behoeftes van je kindje. Dat was zo leuk! Dat gun ik iedereen!

Deze prachtige buik op de foto is dus die van mijn zus en de kleine man die er in mocht huizen. Zo'n 5 dagen eerder mocht ik er een mooie buikschildering #bellypaint op maken. Het geboortekaartje was het uitgangspunt voor de buik. Terwijl ik de buik voorzag van de mooie schildering (naar keuze) spraken we de kleine bemoedigend toe en gaf ik nog wat belangrijke tips vanuit mijn kennis als geboren professional. 

Wil jij ook een mooie buikschildering en een fijn gesprek met tools om jezelf en die kleine goed voor te bereiden op de geboorte? Of liever een Geboorte In Kaart sessie voor jezelf of je kind? Laat het me weten! Zie ook de pagina aanbod op deze site.