Blog
Blogs en nieuws

Geboorte in kaart en Coach op stelten

Donderdag 06 juni 2019

Gedrag is altijd logisch! Vandaag ga ik eens luisteren naar wat Martine en Marjella me daarover kunnen vertellen. Zij kunnen me als geen ander vertellen en leren kijken naar hoe logisch gedrag is wanneer je naar het geboortepatroon kijkt;

“Wij leren professionals een Geboorteverhaal 
in kaart te brengen.
Op die manier zijn zij in staat om het gedrag van ieder kind te begrijpen. 
In hun coaching kunnen zij direct aansluiten op de daadwerkelijke behoefte van dit kind”

De start van dit 6 weken durende trainingsprogramma begint vandaag met een live trainingsdag in de gloednieuwe trainingsruimte in Raalte. Tijdens de zomervakantie kan ik me deze methode en deze manier van kijken naar gedrag helemaal eigen maken, zodat ik deze na de zomer waar mogelijk in kan zetten in mijn praktijk. Ik heb er enorm veel zin in. Ik kan niet wachten met het ‘anders kijken naar gedrag’.

Voor iedereen die ooit geboren is...