Blog
Blogs en nieuws

Praktijk Kijk Op! en Coach op stelten

Donderdag 05 juli 2018
De samenwerking met Praktijk Kijk Op! 
Superleuk. Ik ontmoette Thea van den Heuvel eind 2016 voor het eerst tijdens een inloopuurtje bij haar in de praktijk in Wilbertoord. De plannen om een opleiding tot Kindercoach te gaan volgen waren er al wel en ik had er al eentje op het oog, die van (Best Learning Guide) BGL in Driebergen. Een diepgaande en praktische post-hbo opleiding, waarbij je meteen het werkveld in mag. Een goede leerschool vertelde ze mij; “Een cadeautje voor jezelf.” Door haar bevlogenheid voor het vak, wat ik wel al voelde tijdens dat gesprek werd ik nog enthousiaster. Eenmaal thuis meldde ik me meteen aan voor de opleiding. 
De klik met haar was er direct en die was er ook wederzijds bleek later. Ze belde me enige tijd later op en dat gesprek resulteerde in een ‘stage’ binnen haar praktijk. Met toestemming van de ouders mocht ik een aantal kinderen coachen. Zij hield hierbij een oogje in het zeil. Best wel spannend, maar heel leerzaam. En heel gaaf!

En vanaf 1 juli is de samenwerking met Praktijk voor kind en gezin; Kijk Op! een feit! Naast het coachen van kinderen (en hun ouders) binnen mijn eigen praktijk mag ik ook daar als kindercoach aan de slag. In een heel fijn team met hele lieve mensen. Het gevelbordje met logo hangt inmiddels bij de ingang van haar praktijk en er is een logovermelding op haar site (en vice versa). Ontzettend veel zin in!