Blog

Workshop Intuïtief Schilderen

Woensdag 03 april 2019

Ze wisten niet wat ze gingen doen. Ze wisten niet dat ze verborgen talenten hadden. Ze vertelden elkaar wat een ieder speciaal maakte, benoemden elkaars talenten en kwaliteiten en we spraken over gevoel. 

Hun creativiteit en artistieke kunsten werden blootgelegd in dikke klodders verf en met vette spetters. Zonder oordeel kijken naar wat je creëert. Wat je zelf maakt, de ander maakt en wat je samen maakt. Van druk kwebbelend, wiebelende en giebelende meiden naar complete rust en opperste concentratie. Wat hebben ze ontzettend hard gewerkt. 

Met elkaar hebben ze op deze manier een ontzettende leuke afsluiting van het seizoen beleefd met als verbindende herinnering een uniek kunstwerk wat na afloop mee naar huis mocht. Wat een mooi clubje meiden bij elkaar zeg! Ik heb genoten.

Workshop Intuïtief schilderen 
Ook net als deze tieners deze leuke en leerzame workshop ‘Intuïtief schilderen’ (tevens teambuildingsworkshop) volgen bij Coach op stelten? Dat kan! Meer informatie hierover kun je vinden onder het kopje 'training en workshop' in de menubalk.