Blog
Blogs en nieuws

Illustratie Geboorte In Kaart

Donderdag 02 januari 2020

Natuurlijk heeft de geboorte van een baby invloed op het gedrag! 

Ik weet dit dan al wat langer en vind het nog steeds zo iets wonderlijks. Een prachtige boodschap die ik graag deel met mijn clienten én hun ouders in mijn praktijk. Door op deze manier te kijken naar het gedrag van wat het kind laat zien, zie je ineens hoe ontzettend logisch het allemaal in elkaar steekt. Je snapt wat de boodschap is die je kind je wil vertellen. Wat hij of zij graag wil vertellen, dat wat aangekeken mag worden. Hoe je patronen kunt doorbreken. 
Sinds de eerste kennismaking met de dames van Geboorte In Kaart heb ik me er verder in verdiept en laten scholen. Inmiddels is het voor mij een onmisbare manier van kijken geworden in de coaching van het kind. Ik vraag altijd naar dat allereerste stukje in het leven van het kind.

In een uitgebreide Geboorte In Kaart sessie kan ik je uiteraard nog meer vertellen over de #blueprintoflife van je kind of over dat van jezelf... Want ook jouw innerlijk kind wil soms nog gehoord en gezien worden.

In bijgaande link (FB) lichtten Marjella en Martine van Geboorte in Kaart de metafoor van 'De Boom' nog even helder toe... Met in de hoofdrol ...jawel... 'Dé Illustratie' die ik in opdracht voor ze mocht maken!!! Zo leuk om dat terug te zien!

Ook interesse in een Geboorte In Kaart sessie voor je kind (of jezelf)? Nieuwsgierig naar hoe de blaadjes en stam er uit zien? Welk gedrag er aan vast zit geplakt en welke mooie kwaliteiten daaruit zijn ontstaan?

Je wilt toch ook graag dat die appels mooi van kleur worden, groot en sappig! Meer info hierover is te vinden op de pagina aanbod van deze site. 

Echt... Een cadeautje voor jezelf en je kind