Blog
Blogs en nieuws

Coach op stelten is jarig

Zaterdag 01 juni 2019

Hiep hiep hoera! Het is niet mijn geboortedag, maar wel die van Coach op stelten. Vandaag 1 juni bestaat de kindercoachpraktijk officieel 1 jaar en dat mag gevierd worden! 

Eind mei 2018 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en daarmee was mijn eigen coachingspraktijk een feit. En wat is er in de tussentijd veel gebeurd. Ik heb nu mijn eigen kindercoachpraktijk Coach op stelten in St. Hubert, ben daarnaast ook als kindercoach werkzaam bij Praktijk voor kind en gezin Kijk Op! in Wilbertoord en zo ook binnen het team van Paramedisch kind- en jeugdcentrum Cuijk.
Dankbaar ben ik voor alle kinderen (en ook de ouders) die op mijn pad zijn gekomen. Dankbaar ook voor alle andere mensen die me onderweg hebben geïnspireerd, geïntrigeerd en gestimuleerd. Wat heb ik veel mogen leren over mezelf, waarmee ik ook anderen weer wat kon meegeven.

Naast kindercoach ben ik inmiddels ook KRAGT-trainer en heb al diverse weerbaarheidstrainingen verzorgd en ga ik na de zomer ook starten met trainingen voor ouders met de superleuke training Opvoeden met LOL. Ik vindt het heerlijk om in mijn coaching creatief bezig te zijn, daarnaast krijg ik de mogelijkheid om een prentenboek te illustreren waar ik nu druk doende mee ben. Echt supertof allemaal en soms moet ik mezelf echt even knijpen. En er komt nog zo veel moois aan...