Blog
Blogs en nieuws

Happy New Year - 2020

Woensdag 01 januari 2020
'Ik wens je een mooi, liefdevol en kleurrijk 2020’ 
Happy New Year - 2020

Voor alle lieve mensen om mijn heen.Voor al die lieve kinderen, lieve ouders... Iedereen die mij op welke manier dan ook afgelopen jaar heeft geholpen en mij richting heeft gegeven. Zij die... misschien wel onbewust... hebben bijgedragen in het bewandelen van de voor mij juiste paden en verwezenlijken van dromen. Die het met me vierde en me hielpen met het bouwen van nieuwe...

Zij die mij konden inspireren, motiveren en activeren, waardoor ik dingen anders en nog meer op mijn manier mocht gaan doen... Die me de ruimte gaven die ik nodig had en me onvoorwaardelijke liefde, tijd, of het vertrouwen gaven waardoor ik kon groeien!!!

En ook voor al die lieverds die ik nog vergeet te noemen :)

Ik ben dankbaar voor dit allemaal. En weet je wat? Ik gun jou ditzelfde mooie ook allemaal toe! Met heel mijn hart. Op naar een gloednieuw jaar! Doe datgene waarvan je eigenlijk dacht dat het niet zou kunnen. Het lukt jou.

Try it! Do it! Wat stiekem eigenlijk niet kan. Daar wens ik jou het allermeeste van.
Elke dag weer een nieuwe pagina ‘...waiting to be written’

Wat wens jij jezelf toe voor 2020? Of vind je het eigenlijk wel best zo als het gaat? 
- You choose - 

Lieve groet, Suzanne.