Wat als je gewoon begint

Wat als je gewoon begint

Wat als je nou gewoon eens begint? 
Wat als je dat zou durven? Kijkt voorbij de angst. 
Wat als je er niet niet langer meer omheen draait?
Wat als je die klus nou eindelijk eens aanpakt? Wanneer je het niet langer uit zou stellen. Datgene gaat doen waar je al zo lang van droomt. Dat wat al veel te lang op je to-do lijstje staat. Of bovenaan je bucketlist. Dat wat je nog niet hebt durven uitspreken, of met niemand anders hebt durven delen. Maar wat je eigenlijk te gek zou vinden. Of waar je anderen om benijdt. Als jij dat ook zou kunnen doen.
Wat zou er gebeuren als je die uitdaging aan zou gaan? Die wens. Die droom. Het is maar een kleine stap. Voelt het als een sprong in het diepe? Hoe vaak heb je nou bovenaan die duikplank gestaan? En ben je weer bibberend terug gelopen. Omdat je bang was dat het misschien niet zou lukken.
Wat als je niet zo veel in je hoofd zou zitten. Al die plannen die je hebt en steeds weer overdenkt.
Wat als je daar voorbij durft te kijken? Je innerlijke saboteurs even links laat liggen, omdat ze er anders onmiddelijk weer een stokje voor willen steken.
Wat zou er gebeuren wanneer je dat allemaal loslaat? Je even niet denkt aan wat er van je verwacht wordt. Hoe mensen zullen reageren. Of wat er fout zou kunnen gaan. Wat als je jezelf toe zou staan dat je mag leren. En dat je nog niet alles hoeft te weten.
Wat als je je hart zou volgen? Jouw hart dat altijd klopt. Je gevoel dat je de juiste richting aangeeft. Wat zou er gebeuren wanneer je geen verwachtingen hebt, maar gewoon begint? Zou je dat durven? Gewoon door het zetten van een eerste stap. Stapje? Of de bereidheid om te beginnen.
Wat als je dat nou eens gewoon zou doen? Niet langer uit zou stellen. Wat als alles mogelijk zou zijn? Wat zou je dan nu gaan doen?

WAT ALS JE NOU GEWOON EENS BEGINT?

#quote #artworkbysuzannehuijben #coachopstelten #atelieropstelten #creativitijdvoormezelf #inspiratie #watals #doit #watalsjegewoonbegint #watalsjenougewooneensbegint #believeit #starttoday #geloofdathetkan #italwaysseemsimpossibleuntilitsdone #dreamitloveitdoit #dankbaar #positiviteitvoormezelf #reminder #allesismogelijk #carddeck