Geloof het

Geloof het

Het spel van ongekende mogelijkheden: GELOOF HET
 
Geloof het of niet. Het woordje geloof kent vele betekenissen. Zo was ik laatst op mijn telefoon in mijn filmrol een foto aan het terugzoeken en stuitte ik per toeval op een aantal foto’s van een jaar geleden. Het waren foto’s van de verbouwing. En ik schrok me enorm bij het zien van de foto’s. Lees hier het complete blog inclusief foto's.

En vol ongeloof kijk ik nu naar de foto's terug. Ik zag het toen niet. Ik geloofde erin dat het zou kunnen. Ik zag het gewoon helemaal voor me. Ik wilde dit voor elkaar krijgen en zou slagen en diep van binnen wist ik dat het kon. 
 
Het enige wat ik destijds heb gedaan, bewust en onbewust, was erin geloven. Ik geloofde dat ik het kon. Ik heb geleerd dat wat je ook wilt bereiken. Wat het ook is wat je jezelf tot doel hebt gesteld. Hoe absurd het nu misschien ook klinkt…
GELOOF HET. 
GELOOF HET. 
GELOOF DAT HET KAN. 
En zelfs als je het nog niet gelooft.
GELOOF HET! 
Als je er niet zeker van bent of het je wel gaat lukken, maar je wil het wel heel graag laten slagen. 
GELOOF HET.
GELOOF DAT HET KAN. 
Speel het spel van ongekende mogelijkheden. Het spel van erin geloven no matter what. Speel het spel mee. 
THE GAME OF BELIEVE. 
Alsof het je gaat lukken. Alsof het al gelukt is. Alsof je er alle vertrouwen in hebt dat het een succes gaat worden. 
GELOOF HET.
Want dat is je kracht. Pure kracht. En dan zal het ook lukken. 
GELOOF ME MAAR.
GELOOF HET ZELF.
GELOOF HET.
GELOOF.
 
En? Wat geloof jij? Wat gaat er jou zeker lukken? Alles wat een mens ooit gedaan heeft is mogelijk en anders ben jij misschien wel de eerste die het voor elkaar krijgt. Wat zou jij graag willen bereiken? Wat zou jij willen geloven? Heus het kan echt alles zijn! Vul het maar in.

IK GELOOF DAT…
 
p.s. Lukte het niet, dan geloofde je toch iets anders, althans... dat geloof ik ;)

​Deel de afbeelding op je socials. Je kunt hem ook als 'daily reminder' achtergrond instellen op je telefoon, zie afbeeldingen. 

#quote #artworkbysuzannehuijben #coachopstelten #atelieropstelten #creativitijdvoormezelf #inspiratie #geloofhet #believeit #verbouwing #letsworkthingsout #geloofdathetkan #italwaysseemsimpossibleuntilitsdone #dankbaar #positiviteitvoormezelf #reminder #allesismogelijk #carddeck