Workshop intuïtief schilderen

Workshop intuïtief schilderen

Hoe goed kent het kind zichzelf? Hoe goed ken jij jezelf? Wanneer het kind zichzelf beter wil leren kennen, los wil komen van het denken en dichter bij zijn gevoel wil komen, dan is de Workshop Intuïtief Schilderen echt iets voor hem. Of haar. Of voor jezelf misschien wel?
(scroll helemaal naar onder voor complete aanbod, kosten en aanmelding)

Workshop Intuïtief Schilderen (6 t/m 12 jaar)
Ik laat de kinderen kennismaken met hun innerlijke kracht. Wat leeft er van binnen? Welke dromen zijn er? Wat als alles mogelijk zou zijn? Wat zou je kind willen bereiken? Hoe zou die wereld eruitzien. Wat vertelt zijn hart als je kind er écht naar luistert. 

Of wil je kind gewoon even loskomen van het denken en hoe het hoort. Rust in het hoofd. De lat voor zichzelf niet zo hoog leggen. Zonder na te denken, spelen met verf, materialen en kleur en zien wat er ontstaat. Wat hij of zij kan creeëren. Letterlijk buiten de lijntjes kleuren. Of is dat juist zo moeilijk. Even geen zorgen maken of piekeren en gewoon zijn in het nu. Weer contact maken met het gevoel. En vooral ook genieten.

Like de facebookpagina van Coach op stelten of neem af en toe een kijkje om het aanbod van geplande workshops te zien. Je kunt uiteraard ook voor een workshop met eigen groep leeftijdsgenootjes kiezen. 

Workshop Intuïtief schilderen (13+ en ouder)
Wanneer je na het lezen van bovenstaande tekst denkt; Jaaaa, dit wil ik zelf eigenlijk ook wel. Dat kan! Je mag natuurlijk ook best wat ouder zijn om hieraan deel te nemen. Want, hoe heerlijk is het om weer te spelen en te verdwijnen in het moment! Ook als je tiener bent. Of als moeder even voor jezelf bezig zijn. Even he-le-maal niks hoeven en genieten als een kind.

Bij intuïtief schilderen gaat het niet om het resultaat. Het gaat om het proces van vrij schilderen van binnenuit. Laat zien wat er in jou leeft en geef er vorm in kleur en beeld. Het wordt jouw beeld, tastbaar en zichtbaar. Hang het op een opvallende plek in huis en je wordt er dagelijks aan je mooie dromen en aan de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt herinnert. 
Ik weet als geen ander hoe het voelt om mijn eigen pad te ontdekken en te leren bewandelen en wil anderen graag inspireren en laten zien hoe ze dat ook zelf kunnen doen. Hoe klein of groot we ook zijn, we hebben allemaal dromen. Dat eerste kleine stapje is al een belangrijke stap.
 
Creativiteit en inspiratie kunnen je helpen om dichter bij jezelf te komen! Met kwasten, je handen en alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken, jezelf verkennen en ontdekken. Je hoeft geen groot kunstenaar te zijn om aan deze workshop mee te kunnen doen. Je gaat in ieder geval naar huis met een unieke creatie en er is zeker ook ruimte voor mooie gesprekken. 
 
Goed om te weten 
We starten met limonade, koffie/thee en wat lekkers. Vervolgens een korte kennismaking, verbinding met elkaar en een ontspanningsoefening. Als voorbereiding op het intuïtief schilderen gaan we eerst met pastelkrijt aan de slag. Je gaat al ontdekken hoe makkelijk het eigenlijk is om tot iets te komen wanneer je jezelf toestaat gewoon plezier te hebben en het krijt zijn weg op het papier laat vinden. 
Daarna gaan we op een groot schilderdoek met diverse gereedschappen zoals kwast en paletmes, verschillende (ook natuurlijke) materialen en uiteraard, jawel, met je handen aan de slag. Voel maar eens hoe dat dat is. Het toverwoord hierbij is ‘loslaten’.

De kosten voor deze verbindende leuke 2-uur durende workshop Intuïtief schilderen voor kinderen (6 t/m 12 jr) zijn 25 euro p.p. en voor de 2,5 uur durende workshop Intuïtief schilderen voor kinderen 13+ en ouder vragen we 35 euro p.p.
Dit is incl. acrylverf en materialen, papier, groot 3D schilderdoek van 50×40/50cm, diverse versiersels om je kunstwerk mee te verfraaien, koffie, thee, limonade en lekkere (en gezonde) snacks. Er zijn schildersblouses in diverse (kleine) maten aanwezig. 

Je kunt uiteraard ook een eigen datum kiezen als je tenminste 6 deelnemers bij elkaar hebt. Geef dit even aan bij de aanmelding. We kunnen in overleg je wensen bespreken. Deze workshop zal in de praktijk van Coach op stelten (St. Hubert) worden aangeboden. Of heb jezelf nog een te gekke ruimte?
 
Deze workshop is gebaseerd op een ontzettend geliefd onderdeel uit de krachtige KRAGT-weerbaarheidstraining, die ik als gecertificeerd trainer binnen praktijk van Coach op stelten geef.
Tevens een supergave teambuildingsworkshop waarbij je op een creatieve en leuke manier de verbinding met elkaar en jezelf aan gaat.

Meld je kind (of jezelf) aan!
Ben je enthousiast geworden? Waar wacht je nog op, meld je aan of vraag om informatie.
Vul het contactformulier in, bel of stuur een mailtje naar suzanne@coachopstelten.nl. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Bij minimaal 4 aanmeldingen kan de workshop doorgaan.