Illustraties

Illustraties

Naast kindercoach ben ik ook illustrator. Creativiteit hoort bij mij. En dat wil er zo nu en dan uit. Illustraties met watervaste pen en aquarelverf, dat is voor nu de vorm. Ik hou er van om mijn illustraties te verbinden aan mooie initiatieven en eerlijke verhalen. Dat is waar ik naar kijk wanneer ik een opdracht aanneem. Heb je een vraag of ik iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Stuur me een bericht en we hebben het er samen over.

Illustratie voor Geboorte In Kaart
Als geboren professional breng ik het geboorteverhaal van je (innerlijk)kind in kaart. Ik maak voor Geboorte In Kaart in opdracht ook illustraties voor dit mooie bedrijf. Het begon allemaal met het tekenen van een kleurrijke levensboom. Regelmatig mag ik in opdracht voor ze illustreren, telkens weer mijn favoriete doelgroep; zwangere vrouwen, baby's, kinderen. 

Illustraties voor het kinderboek Droomdeurtjes
Voor Droomdeurtjes mocht ik een kinderboekje illustreren. Echt een superleuke opdracht en een enorme klik met het team van Droomdeurtjes. Ook bij in de praktijk staat een deurtje voor de kinderen van Coach op stelten. Het prachtig kinderboekje vol met tekeningen die ik in opdracht voor ze maakte over de avonturen van elfje Puck en draakje Jinn is te bestellen via de site van Droomdeurtjes. Maar je bent gewaarschuwd, er staan nog veel meer dingen op waar je enorm hebberig van wordt.
Niet alleen ontzettend leuk, maar ook ontzettend nuttig voor kinderen die soms een extra steuntje in de rug nodig hebben of het gezellig vinden een extra bewoner op hun slaapkamer te hebben die ze helpt bij lastige zaken.

Illustraties voor mijn praktijk Coach op stelten
Een grote droom die ik heb is om een een kinderboek in eigen beheer uit te brengen. Waarin ik zelf de illustraties bij het verhaal schrijf. Ik heb in mijn huis zelfs alvast een gedeelte in de boekenkast gereserveerd voor de kinderboeken 'to be'. Daar staat natuurlijk het boekje van Droomdeurtjes, want hoe gaaf is dat al!
Noem het gek, maar die lege boekenplank helpt me mijn droom goed voor ogen te houden en stapje voor stapje steeds meer werkelijkheid te laten worden. De focus erop houden. De karaktertjes beginnen al vorm te krijgen en ik kan jullie alvast verklappen dat er iets moois gaat komen. Als die plank maar groot genoeg is! Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.