Illustraties
Illustraties

Illustraties

Illustraties voor het kinderboek Droomdeurtjes
Voor Droomdeurtjes mocht ik een boekje illustreren. Een superleuke opdracht. Het resultaat mag er zijn, een prachtig kinderboek vol met tekeningen over de avonturen van elfje Puck en draakje Jinn. Het is te bestellen via de site van Droomdeurtjes, waar nog veel meer dingen staan waar je enorm hebberig van wordt. Ontzettend leuk voor kinderen die soms een extra steuntje in de rug nodig hebben of het gezellig vinden een extra bewoner op hun slaapkamer te hebben die ze helpt bij lastige zaken. 

Illustratie voor Geboorte In Kaart
Bij Geboorte In Kaart nemen we de boom vaak als metafoor. In opdracht maakte ik daarom deze mooie levensboom. ​De gehele boom wordt gevoed vanuit de wortels. Alle ervaringen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, laten een diepe imprint achter. 
Het gedrag (de stam en de kruin met blaadjes) zijn gevormd en gekleurd door de bodem (geboorte) en de wortels (prenatale periode en de periode daarvoor). De manier waarop de inprentingen als ervaring of gebeurtenis zijn opgeslagen is de manier waarop er later op wordt gereageerd. Wil je hier meer over weten dan kun je bij Coach op stelten terecht voor een Geboorte In Kaart sessie. Als geboren professional vertel ik je hier graag alles over.