Illustraties
Illustraties

Illustraties

Ik maak illustraties in opdracht. Dat doe ik graag. Creativiteit hoort bij mij. En wil er zo nu en dan uit. Illustraties met watervaste pen en aquarelverf, dat is voor nu de vorm. Ik hou er van om mijn illustraties te verbinden aan mooie initiatieven en eerlijke verhalen. Dat is waar ik naar kijk wanneer ik een opdracht aanneem. Heb je een vraag of ik iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Stuur me een bericht en we hebben het er samen over.

Illustratie voor Geboorte In Kaart
Geboorte in Kaart schreef een blog en vroeg mij of ik er een illustratie bij kon maken. Dat deed ik graag. Het verhaal kun je hier terug lezen.
Eerder tekende ik al in opdracht een kleurrijke levensboom voor ze. Bij Geboorte In Kaart nemen we de boom vaak als metafoor. De gehele boom wordt gevoed vanuit de wortels. Alle ervaringen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, laten een diepe imprint achter. 
Het gedrag (de stam en de kruin met blaadjes) zijn gevormd en gekleurd door de bodem (geboorte) en de wortels (prenatale periode en de periode daarvoor). De manier waarop de inprentingen als ervaring of gebeurtenis zijn opgeslagen is de manier waarop er later op wordt gereageerd. Wil je hier meer over weten dan kun je bij Coach op stelten terecht voor een Geboorte In Kaart sessie. Als geboren professional vertel ik je hier graag alles over. 

Illustraties voor het kinderboek Droomdeurtjes
Ik neem zo nu en dan illustratie opdrachten aan. Voor Droomdeurtjes mocht ik een boekje illustreren. Een superleuke opdracht. Het resultaat mag er zijn, een prachtig kinderboek vol met tekeningen over de avonturen van elfje Puck en draakje Jinn. Het is te bestellen via de site van Droomdeurtjes, waar nog veel meer dingen staan waar je enorm hebberig van wordt. Ontzettend leuk voor kinderen die soms een extra steuntje in de rug nodig hebben of het gezellig vinden een extra bewoner op hun slaapkamer te hebben die ze helpt bij lastige zaken.