Stap voor stap een art journal maken
art journal 3-daagse (free)

Stap voor stap een art journal maken

Aan de hand van (op het eerste oog) simpele opdrachten leer je een begin maken met je eigen art journal. Daarbij nemen we de stip als vertrekpunt en gaan we op ontdekkingreis.  

Het is een workshop voor kinderen en voor volwassenen, je zult versteld staan wat we van elkaar kunnen leren. Dat innerlijke kind in jou wil óók spelen! Ontspanning is zo belangrijk, zeker in deze tijd. Je zult overgaan in echt doen en kiezen voor jezelf, in plaats van uitstellen en er geen tijd voor kunnen vinden. Gun jezelf dit prachtige cadeautje en durf weer creatief te zijn.

Lijkt je dat wel wat? Schrijf je dan in voor deze 3-daagse workshop VAN STIP NAAR STIP (FREE). Je ontvangt elke dag een opdracht of link in je mailbox waarbij je stap voor stap leert hoe te starten. 
 
Art journal 3-daagse challenge VAN STIP NAAR STIP Looptijd 12-13-14 mei 2020 (reeds gestart)
Wil je meedoen met de eerstvolgende? "Via deze link kun je je inschrijven voor de art journal 3-daagse VAN STIP NAAR STIP 

Voor mij is het een persoonlijk dagboek waar ik tekst en beeld samenkomen en magische deuren opengaan. Want dat doet creativiteit met je. Iedereen kan creatief zijn, dus jij ook. 

In dit filmpje vertel ik voor wie het bedoeld is. En oeps! In dit filmpje ga ik er al een beetje vanuit dat je mee gaat doen haha. Vooruitziende blik? Twijfel je nog steeds? Lees onderstaand dan even door...

Deze workshop ‘van stip naar stip’ is echt iets voor jou als je:
... graag even wil ontspannen (vooral nu)
... creatief bent en van tekenen, schilderen en dromen houdt
... graag creatief zou willen zijn, maar denkt dat je het niet bent
... je wel eens verveelt en inspiratie zoekt
... dingen wil laten ontstaan zonder dat je dat vooraf bedacht had
... een beetje tijd en ruimte voor jezelf nodig hebt
... wilt begrijpen hoe dingen om je heen en in jezelf in elkaar steken
... fouten maken erg lastig vindt
... je wat gelukkiger wilt voelen
... niet weet hoe je te beginnen met een eigen art journal
... mooie herinneringen wilt maken op papier
... nieuwsgierig bent

Waarom ik dit doe?
Iedereen is creatief en verdient wat tijd voor zichzelf. Al is het maar elke dag een paar minuten! Het leven is zo mooi. Door je creatieviteit AAN te zetten zet je jezelf aan. Ik wil iedereen uitnodigen de uitdaging aan te gaan. En je te laten inspireren. Op een laagdrempelige manier, zodat je eerst kennis kunt maken en kunt kijken of het iets voor je is. En ik weet het zeker. Dit ga je leuk vinden!

Ga je mee op reis? Hier nogmaals de link om je aan te melden: "Ik ben klaar voor de ONLINE art journal 3-daagse VAN STIP NAAR STIP 

Wil jij je meteen al inschrijven voor de art journal maandchallenge STIP OP STELTEN? Meer info lees je hier. Kies dan deze optie: "Ik ben klaar voor de online art journal maandchallenge STIP OP STELTEN" Je krijgt er absoluut geen spijt van. Wel heel veel inspiratie!

Nog vragen? Vraag het me gewoon